Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa Francisc a solicitat mai mult ajutor pentru victimele abuzurilor sexuale comise de clerici

Publicat:

a cerut vineri mai mult ajutor in tarile in curs de dezvoltare pentru victimele abuzurilor sexuale comise de clerici, in timp ce i-a primit pe membrii comisiei sale, extrem de criticate, pentru protectia minorilor, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimul fermier din Republica Moldova care a solicitat ajutor din partea Romaniei a primit motorina pentru seceta din anul 2022

12:00, 07.06.2024 - Ultimul solicitant al motorinei oferite drept ajutor umanitar din partea Romaniei pentru fermierii afectați de seceta din anul 2022 a parasit acum o ora baza petroliera. Astfel, toate cele circa 4 mii de tone de motorina au fost distribuite.

Polițiștii, incatușați in fața violenței domestice. Oamenii legii nu invața in școala cum sa recunoasca și sa apere victimele abuzurilor fizice

04:05, 04.06.2024 - Doar 1 din 10 agresori poarta brațara de monitorizare in Romania. Practic, anul acesta au fost montate doar 460 de dispozitive, deși au existat peste 4.000 de parteneri abuzivi reclamați la Poliție. Iar oamenii legii, care ar trebui sa recunoasca violența domestica, nu știu sa faca acest lucru.


Ce parere ai despre aceasta stire?