Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pamela Anderson, goală puşcă! Fosta divă din Baywatch arată senzaţional la 46 de ani | FOTO

Publicat:

La 25 de ani dupa ce a  aparut pentru prima data pe coperta revistei „Playboy”, pare intr-o forma de zile mari.

Cu un look nou, tunsa scurt, fosta diva din serialul „Baywatch”, arata senzational in pictorialul realizat de fotograful Sante D'Orazio.

Pentru a demonstra ca Pamela nu a avut nevoie de (prea multe) ajustari in Photoshop, Sante D'Orazio a facut si cateva fotografii „sefie” senzationale. Fotograful s-a pozat in oglinda, inainte de sedinta foto, alaturi de goala.

In varsta de 46 de ani, Pamela s-a recasatorit la inceputul acestui…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima infioratoare, din gelozie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener și a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:00, 01.03.2024 - Crima ingrozitoare din gelozie, in Marea Britanie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini sa le vada cadavrele. Acesta a primit inchisoare pe viața.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Calcule exclusive de la fosta șefa a Casei de Pensii: Pensiile mici se vor dubla, in multe cazuri, dupa recalculare

16:46, 17.02.2024 - Seniorii Romaniei așteapta cu sufletul la gura modificarea pensiilor, dupa mai multe informații contradictorii despre recalcularea acestora. Mulți pensionari traiesc cu o pensie mica și abia reușesc sa-și acopere cheltuielile de zi cu zi. De aceea, declarațiile facute de Doina Parcalabu despre dublarea…

Imagini din casa in care locuiește Andreea Marin. Are cada in dormitor și a amenajat vila dupa ideile ei

15:45, 14.02.2024 - Andreea Marin locuiește intr-o superba vila din Pipera pe care și-a achiziționat-o dupa divorțul de Ștefan Banica jr. Fosta prezentatoare TV și-a amenajat casa dupa bunul plac și are o gradina, unde planteaza fructe și legume.Puțini sunt cei care știu ca Andreea Marin este pasionata de design interior.…

Xtra Night Show. Cum se apara Gabi Badalau de acuzațiile aduse. Afaceristul considera ca fosta soție, Claudia Patrașcanu iși dorește mai multa notorietate: ”Copiii sunt in pericol”/ VIDEO

00:15, 10.02.2024 - Gabi Badalau se apara de acuzele care ii sunt aduse. Iubitul Biancai Dragușanu considera ca fosta soție iși dorește mai multa notorietate, motiv pentru care a inceput un nou scandal. El adauga ca fosta partenera, Claudia Patrașcanu și mama ei sunt persoane conflictuale și nu se ințeleg nici cu vecinii.


Ce parere ai despre aceasta stire?