Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pakistan: Lider Al-Qaida, ucis într-un atac al unui avion american fără pilot

Publicat:

Un lider Al-Qaida a fost ucis in Pakistan intr-un atac cu avion american fara pilot. Anunțul a fost facut chiar de rețeaua terorista. Se pare ca Khaled ben al-Hussainane, alias al-Kuwaiti, a fost ucis in timpul unui "sohur", o masa de seara luata de credinciosi care intentioneaza sa tina post ziua, informeaza Reuters.

Khaled ben al-Hussainane, in varsta de 46 de ani, prezentat ca liderul celei de a doua generatii Al-Qaida, ar fi putut sa pretinda sa il inlocuiasca pe Ayman al-Zawahiri la sefia retelei teroriste.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 100 de balene pilot au eșuat in Australia de Vest

09:30, 25.04.2024 - Experții in fauna marina incerca sa salveze aproximativ 140 de balene pilot eșuate joi in apele puțin adanci ale unui estuar din sud-vestul statului Australia de Vest, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Boeing se confrunta cu un moment crucial - Anunțul facut de noulșef al diviziei de avioane comerciale

08:40, 29.03.2024 - Noul sef al diviziei de avioane comerciale a Boeing a declarat ca producatorul american de avioane se confrunta cu ”un moment crucial”, in timp ce lucreaza pentru a creste calitatea si a raspunde preocuparilor semnificative din partea autoritatilor de reglementare si companiilor aeriene, dupa ce un…

Creștere spectaculoasa a economiei Ucrainei: aproape de 3 ori cat Romania

19:51, 28.03.2024 - Economia Ucrainei a crescut cu 5,3% in 2023. Anunțul a fost facut joi de serviciul ucrainean de statistica. In același timp, in anul 2023, economia Romaniei a inregistrat o creștere de doar 2%, informeaza News.ro. Economia Ucrainei a crescut cu 5,3% in 2023, dupa ce s-a contractat cu aproape o treime…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

O noua gafa a lui Joe Biden. Președintele american a incurcat Ucraina cu Gaza

12:36, 02.03.2024 - Joe Biden a facut o noua gafa. Președintele american a incurcat Ucraina cu Gaza in momentul in care a anunțat, de la Casa Alba, ca Statele Unite vor incepe lansarile aeriene de ajutoare umanitare in enclava palestiniana. Anunțul vine dupa unul dintre cele mai singeroase incidente de la izbucnirea razboiului,…

Rapperul american Ja Rule, „devastat” de faptul ca i s-a refuzat intrarea in Marea Britanie pentru un turneu

20:10, 28.02.2024 - Rapperul american Ja Rule s-a declarat „devastat” de faptul ca i s-a refuzat intrarea in Marea Britanie cu cateva zile inainte de a incepe prima etapa a turneului sau internațional, din cauza cazierului sau judiciar, potrivit Reuters.

Papa Francisc și-a anulat intalnirile de sambata, deoarece s-a imbolnavit de gripa

17:50, 24.02.2024 - Papa Francisc și-a anulat toate intalnirile de sambata deoarece s-a imbolnavit de gripa. Anunțul a fost facut de reprezentanții Vaticanului. Papa are o forma ușoara de gripa, au mai spus ei, potrivit Reuters.

Austria: Raiffeisen Bank International investigata (RBI) pentru deficiente privind combaterea spalarii banilor

15:05, 22.02.2024 - Autoritatea de Supraveghere a Pietei Financiare din Austria (FMA) investigheaza Raiffeisen Bank International (RBI) pentru deficiente privind combaterea spalarii banilor, a anuntat joi grupul bancar austriac, transmite Reuters, preluat de agerpres.ro. Investigatia se concentreaza pe asa numitele reguli…


Ce parere ai despre aceasta stire?