Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ovidiu Herea despre şansele la titlu ale Rapidului: ”Batem Dinamo şi CFR şi rămînem în cursă”

Publicat:

Golul marcat de in meciul din semifinalele , in deplasare, cu FC Vaslui (1-0), a oprit seria neagra de trei infringeri pentru echipa giulesteana.

a declarat ca Rapid nu mai are sanse la titlu, atacantul rapidist este optimist si considera ca o victorie obtinuta duminica, in derby-ul cu Dinamo (21:30, in direct pe 1 si liveTEXT pe GSP.RO si M.GSP.RO) ii va readuce in lupta pentru primul loc in campionat.

”Daca duminica, iar in etapa urmatoare ii invingem si pe cei de la CFR…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Guardiola, managerul lui City, iși lauda rivalii din cursa pentru titlu: 'Sunt incredibili'

19:10, 10.05.2024 - Pep Guardiola, managerul lui Manchester United, considera ca rivalii echipei sale in lupta pentru titlu, Arsenal și Liverpool, ”sunt incredibili”.Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, considera ca lupta pentru titlu in Premier League se duce pana in ultimul moment.

Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Imi pare rau!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu pentru CFR Cluj

23:55, 06.04.2024 - Ciprian Deac (38 de ani) a anunțat ca CFR Cluj inca mai spera sa caștige campionatul, dupa succesul cu 4-1 pe terenul Rapidului, chiar daca decarul „feroviarilor” considera ca șansele la titlu sunt in momentul de fața mici. Deac i-a dedicat victoria lui Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR…

Cupa Romaniei: Corvinul vs CFR Cluj - Nu mai este loc de surprize

10:35, 02.04.2024 - Corvinul - CFR Cluj, meci contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, este programat, marti, 2 aprilie, de la ora 19:30, pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1 si Prima Sport 1.

Bergodi e clar inainte de Rapid - FCSB: „Daca nu suntem motivați la meciul acesta, sa ne lasam”

14:00, 08.03.2024 - Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a prefațat meciul cu FCSB, in cadrul unei conferințe de presa. Rapid - FCSB are loc sambata, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1 Italianul a anunțat ca elevii lui nu au nevoie de motivație…

FCSB, campioana? Gabi Balint e sigur: „Rapid nu are fața de titlu”

22:50, 04.03.2024 - Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Gabi Balint, fostul mare atacant al Stelei, a urmarit meciul din Banie și crede ca echipa din Giulești nu se poate bate la titlu. Caștigatorul Cupei Campionilor din 1986 a fost dezamagit de jocul Rapidului cu Universitatea Craiova și nu crede ca giuleștenii vor ține…

„Ce a fost asta?!” » Au filmat reacția soților Șucu la golul serii in Giulești: „Mama, dar ce frumos!”

11:00, 29.02.2024 - Diana, soția lui Dan Șucu, a publicat un video care surprinde bucuria din loja rapidista la golul lui Borisav Burmaz, cel care a inchis tabela la 4-1 in Rapid - UTA. Minutul 90+6 in Giulești, tabela arata 3-1 in favoarea Rapidului. Borisav Burmaz și-a asumat sa execute o lovitura libera de la mare distanța,…

Iohannis și cursa pentru NATO: mizele și șansele șefului statului pentru o funcție de top ANALIZA

17:40, 25.02.2024 - Vazut de presa occidentala ca și intrat in cursa pentru șefia NATO, Klaus Iohannis este considerat de specialiștii de la București o varianta cu șanse atat pentru aceasta funcție, dar și pentru una noua, cea de comisar pentru Aparare al UE, in funcție de negocierile de culise.


Ce parere ai despre aceasta stire?