Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OUĂ ÎNCONDEIATE de EggBot! S-o fi inventat, nu-i bai, dar mâinile MEȘTERILOR noștri NU le-ntrece NICIUN ROBOT!

Publicat:

Lume, lume, s-a inventat ceva nemaivazut! Doara maine-poimaine o s-apara și robotul de-o manca in locul nostru...! S-a inventat o mașinarie grozava care poate chiar sa... incondeieze oua! ...

Citeste articolul mai departe pe sibiunews.net…  

Sursa articol: sibiunews.net


Stiri pe aceeasi tema

Pe mainile cui ramane FC Argeș, dupa rezultatul de la Primaria Pitești: diferența de 9 procente intre principalii candidați

12:55, 10.06.2024 - Cristian Gentea și-a asigurat cel de-al doilea mandat consecutiv in fruntea Primariei Pitești. Edilul implicat la FC Argeș va continua in funcție și in urmatorii patru ani, dupa ce l-a invins la o distanța liniștitoare pe contracandidatul Mihai Coteț de la PNL. Mai strans decat o estimau sondajele,…

Doi studenți au inventat inmormantarea cu coduri QR! Pui codul QR pe crucea mormantului și vezi imagini cu mortul. Te-ai fi gandit?

15:21, 05.06.2024 - Coduri QR pe morminte, ultima „moda” la inmormantariDoi studenți  au lansat recent o afacere care produce videoclipuri memoriale accesibile prin coduri QR montate pe morminte. Odata scanate, aceste coduri permit vizionarea de imagini și videoclipuri in amintirea persoanelor decedate. Curioși de…

Targul meșterilor populari in cadrul Zilelor județului Dambovița: O incursiune in tradițiile și meșteșugurile autentice

16:41, 31.05.2024 - Targul meșterilor populari in cadrul Zilelor județului Dambovița: O incursiune in tradițiile și meșteșugurile autentice. Astazi a avut loc deschiderea Targului meșterilor populari in cadrul evenimentului „Zilele județului Dambovița”, cu participarea unor importante figuri publice locale, precum președintele…

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Strada redeschisa de Fritz din mainile clanurilor era inchisa de pe vremea comunismului: Țeava de gaze a fost sparta la demolare!

09:45, 23.04.2024 - Nebunie la Timișoara, unde, aflat in campanie, primarul Dominic Fritz s-a filmat in timp ce se demolau amenajarile de pe o strada care leaga Parcul Copiilor de strada C.D Loga, acolo unde are sediu primaria și unde locuiesc romii de matase ai Timișoarei, cunoscutele clanuri Carpaci și Stancu.

Xi Jinping il avertizeaza in termeni duri pe Joe Biden: 'Nu o sa stam cu mainile incrucișate!'/ De la ce a inceput scandalul intre China și SUA?

22:50, 05.04.2024 - Secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a exprimat vineri preocuparea tarii sale fata de "sprijinul direct si indirect" pe care Beijingul il ofera unor sectoare economice si care "provoaca un exces de capacitate industriala chineza", consemneaza agentia EFE, informeaza Agerpres.

Vladimir Virzob, „Micul Einstein” al Romaniei, a inventat o baterie nucleara KN-9 care ar putea alimenta cu electricitate un cartier rezidențial timp de 100 de ani, s-a inscris in campania „100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei”

20:15, 05.04.2024 - La doar 15 ani, Vladimir Virzob a reușit sa inventeze o baterie radio-izotopica care ar putea alimenta un cartier rezidențial timp de un secol. „Micul Einstein” este mandria Olteniei, dar și a intregii țari, iar reușita sa a fost apreciata de iluștri cercetatori din Romania. Invenția lui Vladimir are…

"Sunt de unde este și Messi". O femeie de 90 de ani a povestit cum a reușit sa scape cu viața din mainile teroriștilor

11:30, 22.03.2024 - "Sunt de unde este și Messi", le-a spus Esther Cunio, in varsta de 90 de ani, celor doi teroriști Hamas care intrasera in casa ei inarmati si mascati, in dimineața de 7 octombrie. Batrana s-a nascut in Argentina.


Ce parere ai despre aceasta stire?