Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Otrăvurile din bucatele de Crăciun. Produsele cele mai nocive de pe masa Sărbătoirlor de iarnă

Publicat:

Un studiu al Asociatiei pentru din Romania (APC Romania), realizat pe produse cumparate masiv, de romani, in aceasta perioada, trage un uriaș semnal de alarma: mare parte din ele sunt bogate in sare, zahar și grasimi, la care se adauga o incredibil de lunga lista de aditivi alimentari, de la cei care pot provoca alergii ușoare, pana la cei recunoscuți a fi cancerigeni.

Acizi și sare cu duiumul
Spre exemplu, banala, ați spune, carne tocata pentru sarmale, un produs realizat de hipermarket-ul Cora, conține trei aditivi alimentari: acid ascorbic, ascorbat de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Recomandarile PROTECȚIEI CONSUMATORILOR pentru perioada 1 Mai-SARBATORILE de PAȘTI! Atenție la CUMPARATURI!

14:01, 30.04.2024 - Pregatirile pentru ziua de 1 Mai și sarbatorile pascale reprezinta un moment de varf pentru activitațile comerciale, de aceea Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) desfașoara acțiuni de control, in toata țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice acestei…

Recomandarile PROTECȚIEI CONSUMATORILOR pentru perioada 1Mai-SARBATORILE de PAȘTI! Atenție la CUMPARATURI!

13:56, 30.04.2024 - Pregatirile pentru ziua de 1 Mai și sarbatorile pascale reprezinta un moment de varf pentru activitațile comerciale, de aceea Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) desfașoara acțiuni de control, in toata țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice acestei…

Recomandarile ANPC pentru perioada 1 Mai – Sarbatorile de Paști

13:06, 30.04.2024 - Pregatirile pentru ziua de 1 Mai și sarbatorile pascale reprezinta un moment de varf pentru activitațile comerciale, de aceea Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) desfașoara acțiuni de control, in toata țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice acestei…

Recomandari ANPC de 1 Mai: Refuzati produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea

13:45, 27.04.2024 - Refuzati produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea si care nu au inscrisa, pe eticheta, data limita de consum sau daca aceasta este modificata sau depasita, transmite directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, avand…

ANPC, recomandari de 1 Mai: REFUZATI produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea

10:55, 27.04.2024 - ANPC, recomandari de 1 Mai: REFUZATI produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea Directorul general al Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, recomanda sa evitați produsele din carne tocata in cazul in care exista indoieli cu privire la…

Alerta! Salmonella gasita in mai multe produse din carne de pui in Penny, Metro și Lidl

07:05, 02.04.2024 - Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au anuntat, luni, ca a fost descoperita salmonella in mai multe produse din carne de pui din diverse magazine, printre care Penny Colentina, Penny Bucurestii Noi si Metro Baneasa, iar loturile respective au fost retrase de la comercializare,…

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Din ce se fabrica, de fapt, pateul vegetal. O adevarata "bomba alimentara" pentru organism

09:35, 23.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari.Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Desi este posibil cancerigen, el a fost identificat in multe pateuri de la raft.Un…


Ce parere ai despre aceasta stire?