Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ordonanță de reținere pentru 24 de ore în cazul bărbatului suspectat de terorism (surse)

Publicat:

Procurorii DIICOT au emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore in cazul barbatului de 39 de ani din Argeș suspectat de propaganda terorista, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

* Horodniceanu despre barbatul acuzat de terorism: Complicii lui nu sunt din România;s-a radicalizat în alta țara

Barbatul, suspectat de propaganda terorista în favoarea Daesh și intenția de a organiza un atentat la o baza militara din România, a fost prins de procurori joi și dus la sediul DIICOT din Pitești pentru audieri.

Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

DIICOT face primele precizari despre cazul copilului de 6 ani vandut in Germania

16:40, 26.04.2024 - Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Gorj efectueaza cercetari in rem privind savarsirea infractiunii de trafic de minori, dupa ce un copil in varsta de 6 ani, din comuna Danciulesti, ar fi fost scos din Romania si dus in Germania.

Un mare producator de piese auto deschide inca o fabrica in Romania, cu sute de locuri de munca. „Avem mai puțini asistați social acum“

14:55, 15.04.2024 - Compania multinaționala turco-spaniola Beycelik Gestamp deschide in acest an o noua fabrica in Romania, vizavi de actuala fabrica pe care o are in comuna Darmanești (Argeș), la 20 de kilometri de Pitești.

Planuri ambițioase pentru revitalizarea fostelor platforme industriale din Campulung. Conferința strategica joi

20:30, 03.04.2024 - Unul dintre punctele centrale ale discuțiilor este crearea unui mediu propice pentru revitalizarea fostelor platforme industriale din zona. Norris Mageanu, candidat la primaria Campulung, a subliniat importanța aducerii laolalta a resurselor și experienței acestor invitați de marca pentru a gasi soluții…

Senator Danuț Bica: ”Romania, mai aproape de Europa!”

17:35, 01.04.2024 - Din 31 martie, vom calatori liber in Europa, aerian și maritim! Aderarea la Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime este un succes important pentru Romania, obținut prin efortul PNL, susține senatorul PNL de Argeș, Danuț Bica. Citește și Limitator de viteza nou amplasat pe strada Turcești…

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.

Florentina Liliana Gidea, femeia acuzata de propaganda terorista, condamnata definitiv

15:46, 29.02.2024 - Florentina Liliana Gidea, femeia acuzata de propaganda terorista a fost condamnata definitiv la 4 ani si 11 luni de inchisoare. Decizia a fost luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Femeia era intr-o faza avansata a procesului de auto-radicalizare, fiind acuzata in trecut de fapte similare. Astfel,…


Ce parere ai despre aceasta stire?