Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orașul rus Norilsk, în stare de urgență, după ce aproape 20.000 de tone de combustibil s-au deversat accidental într-un râu și în sol

Publicat:

Orașul rus Norilsk, din regiunea arctica, a intrat in stare de urgența, dupa ce aproape 20.000 de tone de combustibil s-au deversat accidental intr-un rau și in sol, informeaza Agerpres.Intr-ointervenție televizata, președintele Rusiei, , l-a certat peguvernatorul Regiunii, , pentru faptul ca a aflat despre poluareabia la doua zile de la producerea incidentului, din postarile de pe rețelelede socializare.Potrivitagentiei de stat ruse pentru protectia mediului, in data de 29 mai s-au scursin rau 15.000 de tone de produse petroliere, iar alte aproape 6.000 de tone insubsol.Imaginiledin

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stare de urgența in America, inainte de eclipsa totala de Soare. Autoritațile au cerut oamenilor sa iși faca stocuri de alimente, apa și combustibil

13:20, 08.04.2024 - Eclipsa totala de soare care are loc astazi, pe data de 8 aprilie, in America, a alertat autoritațile. Oamenii care au domiciliul in localitațile situate de-a lungul așa-numitei zone de totalitate, au fost sfatuiți sa iși faca stocuri de alimente, apa și combustibil.

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Tensiuni in Parlamentul Franței. Premierul Attal o pune la punct pe Le Pen: „Daca ați fi fost aleasa, am furniza acum arme Rusiei”

12:25, 28.02.2024 - Premierul francez Gabriel Attal a apreciat marti ca „merita sa te intrebi daca nu cumva trupele lui Vladimir Putin nu sunt deja” in Franta, vizand-o pe Marine Le Pen, șefa unei formațiuni politice de extrema dreapta.

Borrell le cere „de urgența” țarilor UE sa faca mai mult pentru a trimite munitii Ucrainei: „E nevoie de cantitați enorme”

10:25, 23.02.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a cerut celor 27 de state membre ale Uniunii Europene sa faca mai mult pentru a trimite munitii in Ucraina, care sufera de o penurie de arme in lupta sa impotriva invaziei Rusiei, relateaza AFP si EFE, citate de Agerpres.

Ministrul roman de externe il critica dur pe Vladimir Putin

19:10, 19.02.2024 - Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, Luminița Odobescu, a exprimat, cu fermitate și tristețe, condamnarea in legatura cu moartea opozantului rus Alexei Navalnii, declarand ca „Despre moartea lui Alexei Navalnii nu exista nicio indoiala ca regimul Putin este responsabil. Va ramane un simbol al luptei…

Carnavalul de la Rio, pus in pericol de febra Dengue. A fost decretata stare de urgența sanitara, imbolnavirile au explodat

08:35, 07.02.2024 - Este urgența sanitara la Rio de Janeiro din cauza febrei Dengue. Orașul din Brazilia, unde vineri incepe cel mai faimos carnaval, a inregistrat 10.000 de imbolnviri in ultima luna, dublu fața de acceași perioada a anului trecut.

Guvernatorul regiunii ruse Saratov, mesaj pentru subordonații sai: „In situația de zi, vacanța echivaleaza cu dezertarea”

12:10, 28.01.2024 - „Trebuie sa uiți de vacanțe”, și-a avertizat subalternii Roman Busargin, 42 de ani, guvernatorul regiunii Saratov, vestul Rusiei, scrie Kommersant. Intr-un discurs inaintea ședinței guvernamentale regionale din 25 ianuarie, oficialul a numit „concediul funcționarilor echivalent cu dezertarea”.„Trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?