Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orașul preferat al Simonei Halep intră din nou în lockdown: 5 milioane de oameni sunt afectați

Publicat:

Cei peste 5 milioane de locuitori din Melbourne, al doilea oras ca marime din Australia, au primit ordinul oficial de a intra din nou in lockdown - pentru a patra oara in ultimul an si jumatate - incepand de la miezul noptii de joi spre vineri, dupa aparitia unui focar de COVID-19, informeaza AFP.

Noul lockdown de sapte zile vizeaza atat orasul Melbourne, cat si intregul stat Victoria, a anuntat prim-ministrul interimar al acestui stat australian, , in conditiile in care numarul cazurilor asociate acelui focar s-a dublat si a ajuns la 26.

"Avem de-a face cu o tulpina…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Calin Dobra: „Inițiativa, experiența și implicarea in proiecte de milioane de euro pentru dezvoltarea județului Timiș arata ca am facut administrație publica pentru comunitate și am fost intotdeauna aproape de oameni!”

16:40, 16.04.2024 - Inițiativele, pe care le-am avut in timpul mandatelor pe diferite funcții pe care le-am ocupat de-a lungul timpului, stau marturie ca intotdeauna am fost aproape de oameni, lugojeni ori timișeni deopotriva și ca am facut administrație publica folosind experiența dobandita. Dedicarea și implicarea…

Cea mai grea iarna din Mongolia din ultimii 50 de ani a omorat milioane de animale și a adus mii de oameni la limita supraviețuirii

10:20, 23.03.2024 - Mongolia s-a acoperit de gheața, in cea mai grea iarna din ultima jumatate de secol, condițiile extreme ucigand peste 4,7 milioane de animale și punand in pericol mijloacele de trai și aprovizionarea cu hrana a mii de oameni, a avertizat Federația Internaționala a Crucii Roșii, informeaza CNN.

ONU: Foametea va face ravagii in Fașia Gaza „in orice moment”. Peste 1,1 milioane de oameni, intr-o situație „catastrofica”

14:50, 19.03.2024 - Unul din doi locuitori ai Fasiei Gaza se afla intr-o situatie alimentara catastrofica, mai ales in nordul enclavei, unde foametea urmeaza sa faca ravagii incepand din mai, in cazul in care nu se iau masuri „urgente”, avertizeaza agentiile specializate al ONU, scrie AFP, preluata de Agerpres.

„Halep nu a fost dopata, drogata”. Ion Țiriac a rabufnit dupa ce a vazut decizia Simonei Halep: „Vai de mine și de mine. Rar m-a ascultat”

14:11, 14.03.2024 - Ion Țiriac (84 de ani), fostul mare jucator de tenis și unul dintre sfatuitorii Simonei Halep, a vorbit despre situația acesteia, mai ales dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv, i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni! Simona Halep nu a mai jucat din octombrie 2022, cand a fost suspendata…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Peste un miliard de oameni la nivel mondial sunt afectați in prezent de obezitate, arata un nou studiu

22:26, 01.03.2024 - Ratele de prevalența a obezitații au crescut dramatic in randul copiilor, adolescenților și adulților, aceasta boala afectand in prezent peste un miliard de persoane din lume, arata un nou studiu, publicat in revista britanica de specialitate The Lancet, potrivit Euronews.Obezitatea, definita de un…

Orașul important din Romania care vrea sa dezvolte turismul balneo-medical. Investiție de 35 milioane de lei

17:10, 01.03.2024 - Un mare oraș din Romania vrea sa dezvolte, in urmatorii ani, turismul balneo-medical. Astfel, autoritațile locale sunt in cautare de fonduri pentru a investi intr-un proiect de zeci de milioane de lei

10 milioane de lei pentru fermierii buzoieni afectați de importurile din Ucraina

00:10, 20.02.2024 - Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a autorizat la plata in anul 2023 cereri de sprijin pentru producatorii agricoli afectati de cresterea importurilor de cereale si seminte oleaginoase din Ucraina in valoare de peste 10 milioane lei. Potrivit APIA, in anul precedent au fost derulate…


Ce parere ai despre aceasta stire?