Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oradea, olé! Noul festival Sounds of Oradea aduce în Piața Unirii flamenco, operă și… zâmbetul lui Charlie Chaplin

Publicat:

Melodiile lui , flamenco in forma pura și opera interpretata de un tenor de renume sunt atracțiile primei ediții a festivalului Sounds of Oradea. Evenimentul va avea loc in perioada 13-15 august, in centrul orașului, unde vor fi instalate mii de scaune pentru toți cei care vor sa se delecteze cu trei seri culturale, ai caror protagoniști ajung in premiera in Oradea. Continue reading Oradea, ole! Noul festival Sounds of Oradea aduce in Piața Unirii flamenco, opera și… zambetul lui at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „La ce sunt bune manușile de cauciuc?” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

20:36, 05.05.2024 - Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze și ne schimba starea in bine. Sunt amuzante și mereu vor reuși sa ne aduca fericire. La mesele in familie, o gluma amuzanta este mereu bine primita și va reuși sa uneasca pe toata lumea.

(video) A inceput cu melodiile din desene animate și viseaza sa devina cantareața de opera: O chișinauianca a ridicat in picioare juriul de la „Romanii au talent”

10:10, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite (P)

14:10, 26.04.2024 - Continue reading Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite (P) at Info real.

Andra a facut show in Piața Unirii. Seara s-a terminat cu un spectaculos foc de artificii

22:20, 20.04.2024 - Piața Unirii a fost martora unei seri memorabile, in cadrul careia comunitatea a sarbatorit 105 ani de la intrarea trupelor romane in oraș, marcand astfel instaurarea administrației romanești in Oradea.

Banc: "Sa zicem ca ai 5.000 de euro..." Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

23:40, 13.04.2024 - Daca vrei sa te binedispui puțin in aceasta seara de sambata, și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam in randurile de mai jos cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze.

Caravana Shakespeare vine la Iași (10 aprilie)

17:20, 08.04.2024 - Caravana Shakespeare vine la Iași Vino pe 10 aprilie, in Piața Unirii, sa vezi Operele complete ale lui Shakespeare și poți caștiga un weekend la Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova! Pe 10 aprilie, Caravana Shakespeare sosește la Iași și aduce, in premiera, „Operele complete ale lui Shakespeare”…

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

„Marea albastra” , concert pop simfonic la Filarmonica Pitești

10:05, 04.03.2024 - Filarmonica Pitești organizeaza joi, 7 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul pop simfonic Marea albastra. Alaturi de orchestra simfonica a Filarmonicii Pitești, dirijata de Tiberiu Dragoș Oprea, participa, ca solist, Ionuț Radu. In program: Marius Țeicu – Oameni, Vasile Veselovski…


Ce parere ai despre aceasta stire?