Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU: Războiul din Ucraina afectează 1,2 miliarde de oameni din întreaga lume. Avem nevoie de negocieri de pace serioase

Publicat:

Razboiul din Ucraina, declansat de Rusia "cu incalcarea ", are consecinte in 74 de tari in curs de dezvoltare, a declarat, marti, secretarul general al ONU, . Acesta avertizeaza ca razboiul afecteaza 1,2 miliarde de oameni si este „nevoie de negocieri de pace serioase”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reuters: Putin e gata sa inghețe razboiul din Ucraina, dupa negocieri care ar recunoaște teritoriile cucerite de Rusia

13:45, 24.05.2024 - Vladimir Putin este gata sa inghețe razboiul din Ucraina, dupa negocieri care sa recunoasca teritoriile cucerite de Rusia pana acum. Surse Reuters spun ca liderul de la Kremlin este pregatit pentru o incetare a focului, dar ca va continua invazia daca Kievul și Occidentul nu accepta discuții.

Țara NATO care baga 2 miliarde de euro in securizarea granițelor sale cu Rusia

14:55, 18.05.2024 - Polonia va investi peste 2 miliarde de euro in securizarea si intarirea frontierei sale estice, care este de asemenea frontiera Uniunii Europene in fata unor potentiali dusmani, a declarat sambata prim-ministrul Donald Tusk, informeaza AFP."Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloti", adica circa…

Marea Britanie nu are obiecții privind folosirea armelor sale pentru a lovi in Rusia, spune Cameron

11:30, 03.05.2024 - Ministrul britanic de externe David Cameron a promis, joi, in contextul vizitei sale la Kiev, ajutor militar anual pentru Ucraina in valoare de trei miliarde de lire sterline (3,74 miliarde de dolari) „atata timp cat este nevoie”.

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.

Rusia – Ucraina, ziua 767. Statele Unite au aprobat ajutorul pentru Ucraina, de 61 de miliarde USD

09:50, 21.04.2024 - Camera Reprezentanților din Statele Unite a aprobat ajutorul pentru Ucraina, in valoare de 61 de miliarde de dolari. Votul in Camera Reprezentanților s-a desfașurat in ziua de sambata, 20 aprilie 2024, dupa o controversa politica derulata, in SUA, timp de cateva luni. Senatul SUA aprobase deja ajutorul…

Rusia caștiga razboiul in Ucraina, in lipsa ajutorului american pentru Kiev, spune Zelenski | Cel mai dur avertisment al președintelui ucrainean

08:25, 08.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut ca țara sa va pierde razboiul cu Rusia in cazul in care Congresul Statelor Unite ale Americii nu va debloca ajutorul militar de zeci de miliarde de dolari pentru Kiev.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Apelul de la Kiev al ministrului britanic al Apararii: „Trebuie sa ne asiguram ca Ucraina castiga razboiul”

19:30, 08.03.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, a insistat vineri, in timpul vizitei sale la Kiev, ca Ucraina „trebuie sa castige razboiul” cu Rusia si pentru aceasta aliatii ei trebuie sa-si intensifice sprijinul, dupa ce a anuntat in ziua precedenta ca Regatul Unit va furniza armatei ucrainene un nou…


Ce parere ai despre aceasta stire?