Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU: Lumea va asista la cea mai mare foamete din ultimele decenii

Publicat:

ONU pentru afaceri umanitare, , a avertizat miercuri ca, in cazul in care coalitia condusa de nu va permite accesul ajutorului umanitar in Yemen, aceasta va provoca \'cea mai mare foamete pe care a vazut-o lumea de multe decenii, cu milioane de victime\', transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a rupt randurile și a ieșit din planul pus la cale impreuna cu Arabia Saudita

18:20, 14.06.2024 - Ministerul rus al Energiei a declarat joi ca productia de petrol a Rusiei in luna mai a depasit cota stabilita de grupul OPEC+ al tarilor mari producatoare de petrol, angajandu-se totodata sa isi indeplineasca obligatiile. Rusia și Arabia Saudita sunt liderii OPEC și au stabilit un plan prin care sa…

Blinken spune ca pactul dintre SUA și Arabia Saudita se va finaliza curand

18:51, 22.05.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat miercuri ca Statele Unite și Arabia Saudita sunt foarte aproape de a incheia un set de acorduri privind energia nucleara, securitatea și cooperarea in domeniul apararii, componenta bilaterala a unui acord mai amplu de normalizare cu Riadul și Israelul,…

„Ceva era in neregula cu vocea lui”. Bon Jovi, dezvaluiri despre formatie intr-un serial documentar, dupa patru decenii de activitate

15:50, 18.04.2024 - Membrii trupei rock Bon Jovi fac dezvaluiri despre istoria de 40 de ani a formatiei intr-un nou serial documentar, „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", informeaza Reuters. Cel de-al 16-lea album de studio al formației, „Forever", va fi lansat in luna iunie.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Tesla va concedia peste 10% dintre angajații sai din toata lumea (Reuters)

15:46, 15.04.2024 - Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel global, conform unui document intern vazut de Reuters, pe fondul declinului vanzarilor si al intensificarii razboiului preturilor la vehiculele electrice.

Europa, mai fierbinte decat Sahara: A fost cel mai cald martie inregistrat vreodata: Ultimele 10 luni au avut recorduri de temperatura

13:26, 09.04.2024 - Lumea a trecut prin cea mai calda luna martie din istoria inregistrarilor, incununand o serie de 10 luni in care fiecare luna a stabilit un nou record de temperatura, a anunțat marți serviciul UE de monitorizare a schimbarilor climatice, transmite Reuters, potrivit digi24.ro .

FAO: Alimentele s-au scumpit in toata lumea in martie, dupa mai multe luni de scadere a preturilor

15:15, 05.04.2024 - Indicele global al preturilor produselor alimentare a revenit pe crestere in luna martie, dupa ce in februarie coborasera la minimumul ultimilor trei ani, a anuntat, vineri FAO, potrivit Reuters.

Antony Blinken a inceput un nou turneu in Orientul Mijlociu, unde discuta un armistițiu in Fașia Gaza

23:35, 20.03.2024 - Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a inceput miercuri un nou turneu in Orientul Mijlociu, cu discuții in Arabia Saudita, in speranța de a asigura o incetare a focului in Gaza, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?