Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU avertizează asupra unei crize iminente a apei: lumea merge „cu ochii închiși pe o cale periculoasă”

Publicat:

Se preconizeaza ca populația urbana globala care se confrunta cu lipsa apei se va dubla, de la 930 de milioane in 2016 la 1,7-2,4 miliarde de persoane in 2050, spune raportul publicat de agenția ONU pentru apa și Unesco, scrie Libertatea.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Pe masura ce razboiul din Ucraina se prelungește, Rusia incearca sa declanșeze crize in diverse locuri de pe glob, avertizeaza RUSI

16:41, 14.04.2024 - „Rusia folosește metode neconvenționale pentru a-și extinde influența, a evita izolarea și a-și destabiliza și a perturba adversarii – și face progrese in mai multe direcții”, a avertizat un raport al grupului de reflecție al Royal United Services Institute din Marea Britanie (RUSI)

Zece luni consecutive cu recorduri de incalzire. „Lumea va fi pe un teritoriu necunoscut”, avertizeaza climatologii

15:25, 09.04.2024 - Inca un record de crestere a temperaturii la nivel global, al zecelea in ultimele 12 luni, i-a surprins pe cercetatorii in domeniul climei, care spera totusi ca este vorba doar despre o manifestare legata de El Nino, fenomenul genereaza anomalii climatice pe intreaga planeta.

HOROSCOP: Toata lumea e cu ochii pe o zodie, așteptand sa greșeasca

07:25, 20.03.2024 - Berbec – azi te bazezi mult pe instinct și acționezi in consecința. Daca o sa cunoști pe cineva nou, azi nu vei face cea mai buna impresie. Taur – azi reapare o oferta de colaborare mai veche și ar fi bine sa o reevaluezi puțin. Pe plan personal, azi nu e cel mai bun moment ... Citește mai mult

Umbra lunga a crizei energiei solare. Europa se arunca cu ochii inchiși in tranziția verde

16:15, 27.02.2024 - Europa se arunca cu ochii inchiși in tranziția verde: spera ca industria solara va  genera 45% din energia electrica din surse regenerabile pana in 2030. Realitatea este diferita. Incepand din august, opt companii europene din lanțul de aprovizionare cu energie solara fie au declarat faliment, fie au…

A murit primul solist al trupei Phoneix, Moni Bordeianu

11:40, 10.02.2024 - Primul solist al trupei Phoneix, Moni Bordeianu, a murit la varsta de 75 de ani. El a fost și unul dintre fondatorii trupei Phoneix. Tragicul anunț a fost facut de Nicu Covaci, conform b1tv. Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii trupei Phoneix și primul solist al acesteia, a murit cu doar cateva zile…

A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix

00:55, 10.02.2024 - A murit Moni Bordeianu, vocea de AUR a Phoenix din perioada anilor ’60! Nicu Covaci a facut anunțul trist pe Facebook. Moni Bordeianu, vocea inconfundabila... The post A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Secretarul general al ONU avertizeaza ca lumea se indreapta spre haos

22:30, 07.02.2024 - In cadrul prezentarii prioritatilor sale pe anul curent, in fata Adunarii Generale a ONU, secretarul general al organizatiei, Antonio Guterres, a afirmat ca omenirea se indreapta spre haos, relateaza miercuri AFP.

Șeful ONU avertizeaza ca lumea intra intr-o era de haos. „Vedem un care pe care periculos și imprevizibil”

21:11, 07.02.2024 - In cadrul prezentarii prioritatilor sale pe anul curent in fata Adunarii Generale a ONU, secretarul general al organizatiei, Antonio Guterres, a afirmat ca omenirea se indreapta spre haos, relateaza miercuri AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?