Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU anchetează represiunea din Iran. Amnesty Internatională salută o decizie „istorică”

Publicat:

Consiliul ONU pentru a decis joi, in ciuda opozitiei Teheranului si Beijingului, sa deschida o ancheta internationala asupra represiunii impotriva manifestantilor din Iran.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tomac: UE are șansa sa ia o decizie istorica, respectiv sa foloseasca banii rusești chiar impotriva rușilor, in sprijinul Ucrainei

00:05, 08.05.2024 - Europarlamentarul Eugen Tomac anunța ca liderii UE lucreaza la transformarea proverbialului „sa-i invingi cu propriile lor arme” intr-o realitate de tip „cum sa-i invingi pe ruși cu propriii lor bani”.

Rezoluție ONU: Israelul ar putea fi tras la raspundere pentru crime de razboi

13:05, 05.04.2024 - Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU a adoptat vineri o rezoluție prin care cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru posibile crime de razboi și posibile crime impotriva umanitații. Este vorba despre situația din Gaza. Israelul a respins rezoluția considerand-o un „text denaturat”, noteaza…

ONU cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru crime de razboi in Gaza, printr-o rezoluție adoptata vineri

13:00, 05.04.2024 - Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite a adoptat vineri o rezoluție prin care cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru crime de razboi și crime impotriva umanitații in Fașia Gaza. Israelul a respins-o, numind textul o „deformare a realitații”, scrie Reuters.

Consiliul ONU pentru drepturile omului examineaza solicitarea unui embargou asupra armamentului pentru Israel

16:20, 03.04.2024 - Consiliul ONU pentru Drepturile Omului (UNHRC) va examina vineri un proiect de rezolutie care cere instituirea unui embargou asupra livrarilor de armament catre Israel, avand in vedere ca exista un "risc plauzibil de genocid in Gaza".

Naționala Germaniei, decizie istorica: Va renunța la un parteneriat vechi de 70 de ani

07:50, 22.03.2024 - Naționala de fotbal a Germaniei se pregatește intens pentru Campionatul European ce va avea loc in aceasta vara, iar Federația de Fotbal a venit cu o decizie surprinzatoare și istorica, scrie hotnews.ro .

Anchetatorii ONU au gasit noi probe ale crimelor de razboi comise de rusi in Ucraina

12:20, 15.03.2024 - Comisia de ancheta creata de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului dupa declansarea agresiunii ruse contra Ucrainei a gasit ''noi probe ca autoritatile ruse au incalcat drepturile internationale ale omului si legile umanitare internationale si au comis crimele de razboi aferente'', noteaza vineri AFP…

Barcelona este aproape de a lua o decizie istorica. La ce vrea sa renunțe campioana Spaniei dupa 25 de ani de colaborare!

14:05, 01.03.2024 - Barcelona va anunța in cursul acestei luni ca va incheia contractul cu Nike, deși scadența este abia in 2028. Cotidianul Sport scrie ca echipa lui Xavi este gata sa-și lanseze in sezonul viitor o marca proprie pentru echipamentul blaugrana, daca nu apare nicio oferta peste suma de 105 milioane de euro…


Ce parere ai despre aceasta stire?