Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omul Moscovei ÎN PSD! Evenimente recente care au stârnit uluiala

Publicat:

Istoricul si analistul politic se intreaba, pe blog, daca halucinantele declaratii emise recent de senatorul PSD – care a sustinut ca partizanii anticomunisti slabeau statalitatea Romaniei! –, sunt cauzate de ignoranta sau vizeaza o manipulare premeditata pro Moscova.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupul, paznic la oi: veteran de razboi care mergea prin școli, trimis in judecata pentru pedofilie

14:05, 28.03.2024 - Un pensionar a mers ani de zile la evenimente școlare in rol de „veteran” din cel de-al doilea razboi mondial. Abia acum iese la iveala ca este inculpat intr-un dosar de pedofilie, informeaza Nexta. Cazul a avut loc la Moscova, in Rusia. Viktor Burenkov s-a nascut in 1941 și este membru al consiliului…

MAE: Romania condamna atacul terorist de la Moscova și transmite condoleanțe familiilor victimelor

16:45, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sambata, condoleante familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova, soldat cu moartea a peste 115 persoane, condamnand „ferm orice forma de terorism si toate atacurile impotriva civililor”.

Baie de sange la Moscova: 143 de oameni au murit, 28 de cadavre in toaleta! Primele arestari facute in Rusia (VIDEO)

14:40, 23.03.2024 - Potrivit celor mai noi informații, 143 de oameni au murit și alți 88 au fost raniți, mulți dintre ei fiind acum in stare grava. Forțele de securitate au anunțat ca toți atacatorii au fost reținuți, dupa baia de sange de la sala de spectacole Crocus City Hall din orasul Krasnogorsk, situat la periferia…

Biden nu-l va suna pe Putin

11:15, 23.03.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, nu intenționeaza sa-l sune pe liderul rus Vladimir Putin, avind in vedere atacul terorist de linga Moscova, a declarat vineri un oficial al Consiliului de securitate naționala de la Casa Alba. {{737910}}"Nu", a raspuns interlocutorul agenției cind a fost intrebat daca au…

Ministrul german de externe despre acțiunile recente din Republica Moldova: Sunt similare cu cele de la inceputul razboiului Rusia - Ucraina

09:51, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, scrie digi24.ro .

Avertismentul Germaniei. Evoluțiile recente din Republica Moldova, similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina și Rusia.

09:46, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.

Acțiunile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul razboiului Rusia - Ucraina (ministrul german de externe)

08:51, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, preluat de Agerpres.

Ministrul german de Externe: Evolutiile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia

07:40, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.


Ce parere ai despre aceasta stire?