Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omul din spatele Garantat 100%: Cătălin Ştefănescu

Publicat:

Ne-a dat garanții la fiecare ediție, iar, dupa 13 ani, noi, telespectatorii i-am „facut” una dintre cele mai de succes emisiuni culturale.

„In fiecare emisiune vrem sa facem o declarație publica: noi nu incercam sa fim altfel, dar incercam sa aratam ca se poate și altfel. Este posibil”, spune Catalin cu aceeași voce calda cu care ne-a obișnuit inca din 1999.

n-a obosit deloc sau, dupa cum o zice chiar el, „nu e cazul sa ne prafuim”.

Cum emisiunea sa se invarte in jurul invitatilor, ei fiind cei care dicteaza mersul productiei, așa va fi și miercuri…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Misterul din spatele numelui de scena a lui Tzanca Uraganu! Povestea care contrazice tot ce se știa pana acum: ”Se uita mama...”

21:45, 23.05.2024 - Toata lumea il cunoaște dupa acest nume, insa puțini știu care este misterul din spatele lui Tzanca Uraganu! Nu și-a ales singur numele, ci totul a pornit in urma cu foarte mulți ani sa fie cunoscut. Iata povestea care contrazice tot ce se știa despre manelist!

George Simion, acuze grave despre jocurile electorale: USR manipuleaza opinia publica prin sondaje false

11:05, 15.05.2024 - „Nu le mai ajung sondajele de opinie paralele cu realitatea, comandate la firme de casa, acum partide precum USR au trecut la alte modalitați de a manipula opinia publica: sondaje false publicate pe site-uri promovate cu bani grei, care, pe langa manipulare, creaza și baza de date prin prelucrarea datelor…

Un barbat din Timiș, la spital dupa ce si-a dat foc in gradina. Fiul si nepotul au intervenit sa-l salveze

18:45, 04.05.2024 - Un barbat de 53 de ani din localitatea Giarmata Vii, județul Timiș, si-a dat foc sambata in gradina din spatele casei sale. In ajutor i-au sarit fiul și nepotul acestuia, care au reușit sa stinga flacarile pana sa ajunga pompierii, anunța IPJ Timiș, citat de Tion.Incidentul a avut loc in jurul orei…

O eleva a ajuns la spital dupa ce a cazut de la primul etaj al unui liceu din Cluj-Napoca

17:50, 22.04.2024 - O adolescenta in varsta de 17 ani a cazut luni, 22 aprilie, de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale Romulus Ladea din Cluj-Napoca și a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, au transmis Știri de Cluj și Ziua de Cluj.Incidentul s-a petrecut in timpul orei de engleza. „Din declarațiile profesoarei,…

Pericolul din spatele jocurilor video spam care au invadat reclamele sociale

03:45, 13.04.2024 - Reclamele lor atrag atenția pe toate rețelele de socializare, pentru ca, odata descarcate, sa se dovedeasca a fi altele. Acestea sunt jocurile mobile supranumite "fakes", devenite acum un fenomen periculos. Un turn de distrus. Mulți inamici de invins.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Ce este filiala Khorasan, care s-ar afla in spatele atacului sangeros din Rusia

14:46, 23.03.2024 - Statul Islamic (ISIS) a revendicat atacul sangeros din Rusia, laudandu-i pe "luptatorii islamici" care l-au comis. Numerosi comentatori si oficiali americani au indicat filiala numita Provincia Statului Islamic Khorasan (ISKP) ca fiind principalul suspect


Ce parere ai despre aceasta stire?