Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMS lansează un AVERTISMENT FERM: bolnavii de coronavirus trebuie să NU IA acest medicament

Publicat:

Persoanele care au suspiciunea ca au contractat noul coronavius nu ar trebui sa ia popularul medicament ibuprofen fara consultarea medicului, a transmis marti a Sanatatii (OMS), evidentiind existenta unor cercetari in desfasurare privind posibile efecte negative, relateaza DPA.

Intr-o conferinta de presa sustinuta la Geneva, purtatorul de cuvant al OMS, , a spus ca nu exista studii recente care sa stabileasca o legatura intre acest medicament antiinflamator si cresterea ratei mortalitatii, dar a adaugat ca expertii analizeaza in prezent chestiunea.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS avertizeaza asupra transmiterii gripei aviare la om. Un texan s-a infectat de la o vaca bolnava

19:05, 18.04.2024 - In cadrul unei coferinte de presa organizata joi, la Geneva, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a precizat ca s-a inregistrat o crestere mare a cazurilor de gripa aviara la oameni, ceea ce este un motiv serios de ingrijorare.

Transmiterea gripei aviare la oameni este „o ingrijorare enorma”, avertizeaza OMS. Tulpina H5N1 are o rata de mortalitate „extraordinar de mare”

17:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) și-a exprimat joi, 18 aprilie, ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate "extraordinar de mare" la oameni, scrie The Guardian.Epidemi care a inceput in 2020 a dus la moartea sau uciderea a zeci de milioane de pasari…

OMS: „Transmiterea gripei aviare la om reprezinta o ingrijorare enorma!”

16:25, 18.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si-a exprimat astazi „ingrijorarea enorma” fata de raspandirea in crestere a tulpinii H5N1 a virusului gripei aviare la noi specii, inclusiv la oameni. Jeremy Farrar, cercetator-sef al OMS, a declarat, astazi, la Geneva: „Acest lucru ramane, cred eu, o ingrijorare…

„Ingrijorare enorma” la OMS: „Rata de mortalitate extraordinara”

16:15, 18.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si-a exprimat joi „ingrijorarea enorma” fata de raspandirea in crestere a tulpinii H5N1 a virusului gripei aviare la noi specii, inclusiv la oameni, informeaza AFP. „Acest lucru ramane, cred eu, o ingrijorare enorma”, a declarat Jeremy Farrar, cercetator-sef al…

SANATATE PUBLICA OMS lanseaza S.A.R.A.H., asistentul virtual bazat pe AI

10:35, 09.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a dezvoltat un asistent digital numit S.A.R.A.H., care furnizeaza informații verificate despre boli, tratamente și alte aspecte medicale. The post SANATATE PUBLICA OMS lanseaza S.A.R.A.H., asistentul virtual bazat pe AI first appeared on Informatia Zilei .

Avertisment OMS. Peste 1 miliard de oameni din lume sufera de obezitate.

18:00, 01.03.2024 - Peste un miliard de persoane la nivel global sunt considerate in prezent obeze, afectiune asociata cu un risc crescut pentru numeroase probleme de sanatate, potrivit unor estimari actualizate realizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).

O mica speranta pentru pacientii oncologici fara sanse de imbunatatire a sanatatii dupa tratamente specifice

16:00, 28.02.2024 - Bolnavii oncologici care nu mai au nicio sansa de imbunatatire a sanatatii dupa parcurgerea tratamentelor specifice pot participa la studii clinice de faza 1 efectuate de Asociatia OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp din Timisoara, sub supravegherea medicilor, ceea ce le-ar putea da o sansa de…

Inca 650 de cazuri noi de pojar in ultima saptamana in Romania

18:00, 21.02.2024 - Rujeola se raspandește rapid in toata lumea, iar Organizația Mondiala a Sanatații este ingrijorata avand in vedere ca anul trecut au fost raportate 306.000 cazuri de pojar, ce reprezinta o creștere de 79% intr-un an.


Ce parere ai despre aceasta stire?