Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMS avertizează: Lepra, departe de a fi eradicată dar încă neglijată

Publicat:

In ciuda tratamentelor existente, lepra continua sa infecteze mii de oameni in fiecare an. Cercetarile privind aceasta boala, care afecteaza in principal țarile sarace, sunt in curs de desfașurare, dar puține laboratoare ofera finanțare pentru acestea.   , un capelan paraguayan in varsta de 44 de ani, era deja familiarizat cu lepra, deoarece lucrase […] The post OMS avertizeaza: Lepra, departe de a fi eradicata dar inca neglijata first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

De la ceața la incalzire și nori: Meteorologii avertizeaza despre ploaie ușoara spre seara

07:15, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

ANM avertizeaza! Transport de praf saharian in Romania intre 16 si 18 aprilie

14:30, 16.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare privind transportul de praf saharian in zona Romaniei in perioada 16 aprilie ora 12.00 ndash; 18 aprilie ora 00.00Circulatia aerului, predominant sud vestica, va facilita avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer incarcate cu particule…

Zelenski avertizeaza ca Rusia a penetrat politica americana. Invitație pentru Trump sa vina in Ucraina

11:35, 10.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat intr-un interviu ca influența rusa a strapuns sistemul politic american și a respins ideea, susținuta de aliații lui Donald Trump, ca Ucraina ar putea pune capat rapid razboiului doar facand concesii teritoriale masive.

Alerta in Europoa! EFSA avertizeaza asupra unei noi pandemii: Oamenii nu au imunitate la acest virus

11:20, 04.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus.

Ciprian Marica avertizeaza dupa Columbia - Romania: „Inca mai cautam acel jucator și nu exista”

15:25, 27.03.2024 - Ciprian Marica (38 de ani) a analizat evoluția tricolorilor in amicalul Columbia - Romania 3-2, disputat pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid. Fostul internațional considera ca meciul test il poate ajuta pe Edi Iordanescu in conturarea lotului pentru Euro 2024. Marica a descoperit și un post…

Mihaela Bilic avertizeaza ca un aliment consumat de mulți la micul dejun este o adevarata bomba calorica: ,,Este departe de a fi un produs dietetic”

14:15, 27.03.2024 -  Cunoscuta nutriționista Mihaela Bilic susține ca granola, un sortiment de cereale foarte popular pentru micul dejun, este o adevarata amenințare pentru silueta. Deși granola are o multitudine de beneficii pentru sanatate, fiind imbogațita cu fructe uscate și nuci, trebuie sa fim extremi de atenți…

Europa se „sufoca” de la o avalanșa de falsuri rusești, avertizeaza oficialii europeni

12:45, 21.03.2024 - Oficialii din capitalele europene avertizeaza ca sunt necesare o vigilența sporita și sancțiuni mai dure pentru platformele online pentru a contracara campaniile rusești de dezinformare care vizeaza subminarea sprijinului pentru Ucraina și interferarea in alegerile generale europene din iunie.

Marian Aioani o avertizeaza pe FCSB inainte de Rapid - UTA: „Nu suntem așa departe de ei”

18:30, 27.02.2024 - Marian Aioani (24 de ani), portarul Rapidului, crede ca echipa lui inca poate caștiga campionatul in acest sezon, chiar daca FCSB are un avantaj consistent in clasament. FCSB a profitat de pasul greșit facut de Rapid la Iași și s-a distanțat din nou in fruntea Superligii. In acest moment, FCSB se afla…


Ce parere ai despre aceasta stire?