Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omagiu pentru Tito Vilanova » Jucătorii Barcelonei, în lacrimi la Camp Nou

Publicat:

au mers astazi la pentru a-i aduce un omagiu lui , fostul antrenor al echipei, decedat ieri seara dupa o lupta cu cancerul. Tweet In aceasta dimineata, intreg lotul Barcelonei, condus de , capitanul Xavi si presedintele si-au adus tributul fata de Tito.

, directorul sportiv al echipei a plins minute bune, in timp ce si si-au stapinit si ei cu greu lacrimile.

a decedat ieri seara, la 45 de ani, din cauza unui cancer la glanda parotida.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Bashar al-Assad sufera de leucemie - In urma cu cinci ani caștigase lupta cu cancerul

12:21, 21.05.2024 - Prima doamna a Siriei, Asma al-Assad, a fost diagnosticata cu leucemie, a anuntat marti presedintia siriana, la aproape cinci ani dupa ce a anuntat ca s-a vindecat complet de cancer la san, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

David are nevoie de ajutor, pentru a lupta cu cancerul: Suma necesara este de 15.000 de euro

14:15, 12.05.2024 - David, un copil plin de viața și mereu zambitor, se confrunta cu o provocare imensa in viața sa frageda. Recent diagnosticat cu Sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos, David lupta acum nu doar pentru zambetul sau, dar și pentru viața insași.

Teodora Stoica, declarații emoționante despre lupta cu cancerul la doar 24 de ani: „Am avut si metastaze la plaman si la coloana”. Cum s-a vindecat

15:46, 26.03.2024 - Teodora, fiica lui Meme Stoica, a fost invitata in emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, unde a vorbit despre cea mai grea perioada a vieții sale: lupta cu cancerul la doar 24 de ani. Dupa ce s-a vindecat, tanara și-a schimbat complet stilul de viața și s-a apropiat de Dumnezeu.Teodora Stoica,…

Putin le aduce un omagiu femeilor-soldat care lupta in Ucraina

20:40, 08.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a adus vineri un omagiu, cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, femeilor-soldat care lupta in Ucraina si celor care sustin atacul Moscovei impotriva statului vecin, relateaza AFP.

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Cantareața Cat Janice a murit la 31 de ani! Artista celebra pe TikTok a dus o lupta grea cu cancerul / FOTO

11:55, 29.02.2024 - Cat Janice s-a stins din viața la varta de 31 de ani! Celebra cantareața de pe TikTok a murit, dupa o lupta grea cu cancerul. Artista a avut o forma rara de boala care i-a afectat țesuturile moi și oasele.

Un moldovean ar fi decedat in razboiul din Ucraina in timp ce lupta de partea Rusiei: Ce spune MAE

18:10, 26.02.2024 - Vasile Ilcu, barbat originar din Republica Moldova de 32 de ani ar fi murit in razboiul de la Ucraina. Aceste lupta de partea Rusiei, scrie 59.ru . Potrivit reprezentanților MAE, cazul inca nu este confirmat.

Cum a reacționat Dani Alves, dupa ce a fost condamnat la 4 ani și jumatate de inchisoare pentru viol. Fostul fotbalist de la Barcelona, obligat sa plateasca despagubiri victimei

21:35, 22.02.2024 - Dani Alves, fostul fotbalist de la Barcelona, și-a primit sentința! Fostul jucator internațional a fost, in cursul zilei de azi, 22 februarie 2024, condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru viol. De asemenea, fostul star al formației de pe Camp Nou trebuie sa plateasca si despagubiri victimei.…


Ce parere ai despre aceasta stire?