Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oleg Brega va candida la alegerile prezidenţiale: Toţi sunt o apă şi-un pământ

Publicat:

„Pentru ca vin alegerile prezidentiale si nu am pe cine vota, am impresia ca toti sunt o apa si un pamant, m-am gandit sa incerc sa candidez chiar eu, cu toate ca mi s-au creat conditii ireale, sa colectez destule semnaturi ca sa-mi pot inregistra candidatura”, spune Brega.

Activistul a mai candidat anterior la alegerile parlamentare din noiembrie 2014, cand a obtinut 1% din sufragii. La fel, el a candidat la alegerile locale din Chisinau, din iunie 2015, acumuland 1,37%.

Pana in acest moemnt, si-au mai anuntat intentia de a se inscrie in cursa electorala liderul ,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coaliția anti-Maia Sandu. Opoziția de la Chișinau cauta un candidat la alegerile prezidențiale din toamna acestui an

11:30, 20.05.2024 - Mai multe formațiuni, intre care Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Liberal Democrat din Moldova s-au intalnit pentru a identifica un candidat la scrutinul prezidențial din data de 20 octombrie, dar admit ca daca nu vor ajunge la un consens, vor participa separat la alegeri.

R. Moldova vrea sa interzica activitatea partidului fugarului Ilan Șor pana dupa alegerile prezidențiale

20:25, 15.05.2024 - Ministerul moldovean al Justitiei a cerut, miercuri, unei instante din Chisinau sa impuna restrictii asupra activitatilor politice ale partidului pro-rus „Sansa” timp de sase luni, relateaza NewsMaker, potrivit News.ro. 

Conducerea PSRM a avut intrevedere cu ambasadorul UE in Moldova

14:50, 27.04.2024 - Ieri, 26 aprilie, Președintele PSRM, Igor Dodon, impreuna cu vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrincea, și membrul Comitetului Executiv al PSRM, Olga Cebotari, au avut o intrevedere cu Janis Mazeiks, șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinau. In cursul dialogului,…

Maia Sandu și Igor Dodon, candidații favoriți la alegerile prezidențiale

11:45, 28.03.2024 - Maia Sandu și Igor Dodon favoriții in cadrul alegerilor prezidențiale. Cel puțin asta arata un nou sondaj de opinie realizat de iData. Astfel, la intrebarea despre intenția de vot in cazul alegerilor Prezidențiale, 27,9% au declarat ca o vor vota pe Maia Sandu, 13,3% pe Igor Dodon, 5,7 % pe Ion Chicu,…

Dodon revine la șefia PSRM; Cine intra in noul comitet executiv al socialiștilor

09:16, 25.03.2024 - Igor Dodon revine in funcția de președinte al Partidului Socialiștilor. Decizia a fost anunțata astazi, dupa Congresul PSRM la care a fost aleasa o noua componența a Comitetului Executiv Politic al PSRM, formata din 9 persoane, relateaza stiripesurse.md "Noi cu toții am intrat intr-un an politic…

Curtea Constituționala a Rep. Moldova: Alegerile prezidențiale și referendumul pe tema aderarii la UE pot avea loc in aceeași zi

11:01, 22.03.2024 - Magistrații Curții Constituționale au declarat inadmisibila sesizarea socialiștilor și comuniștilor prin care s-a contestat legea care permite desfașurarea referendumului impreuna cu alegerile prezidențiale, cu alte cuvinte plebiscitul poate avea loc in aceeași zi cu scrutinul.

Primarul Chișinaului nu exclude o candidatura la alegerile prezidențiale din acest an

12:05, 21.03.2024 - Primarul Chișinaului, Ion Ceban, nu exclude ca va participa la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, din Rep. Moldova, menționand ca nu a discutat deocamdata acest subiect cu echipa sa.

Rep. Moldova acuza Rusia ca a tiparit ilegal buletine de vot in Transnistria pentru alegerile prezidențiale 

10:15, 14.03.2024 - Vicepremierul Oleg Serebrian, care se ocupa de relatia Chisinaului cu Tiraspolul, a acuzat Moscova ca incalca legile tarii prin tiparirea de buletine de vot in regiunea separatista Transnistria pentru alegerile prezidentiale ruse, relateaza Reuters, preluat de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?