Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olanda: circa 60 de răniţi în urma ciocnirii a două trenuri la sud de Amsterdam

Publicat:

Aproximativ 60 de persoane au fost ranite sambata, dintre care circa 20 se afla 'in stare grava', in urma unei coliziuni frontale intre doua trenuri la periferia de sud a Amsterdamului, a facut cunoscut politia feroviara olandeza, citata de AFP.



'Sunt vreo 60 de raniti, dintre care 15-20 se afla in stare grava, dar nu pot oferi cifre exacte pentru moment', a declarat , purtatorul de cuvant al politiei feroviare. AGERPRES.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei raniți in explozia de la Dedeman sunt in stare grava

12:05, 08.06.2024 - Trei raniți in timpul exploziei produsa vineri la magazinul Dedeman de la Botosani, doi aflati la Spitalul Floreasca din Capitala și unul la Spitalul Clinic Județean de Urgența Sfantul Spiridon din Iași, sunt in stare grava.

Cel puțin 13 raniți in explozia de la Dedeman Botoșani! Patru dintre victime sunt in stare grava

14:20, 07.06.2024 - Patru pacienti raniti in urma exploziei care a avut loc, vineri dimineata, la magazinul Dedeman din municipiul Botosani se afla in stare grava, doi dintre acestia fiind intubati. Ministerul Sanatații a transmis, intr-o informare publica, ca pana acum s-au inregistrat 13 victime, dintre care 4 sunt in…

Accident grav la Sannicoara, circulația blocata. Doi barbați raniți, unul in stare grava

18:50, 28.05.2024 - Un accident rutier s-a produs marți dupa-amiaza DN1C, in localitatea Sannicoara din comuna Apahida. Din primele informații, au fost implicate trei autovehicule. Traficul auto a fost blocat complet. Intre vehiculele implicate este și o basculanta, iar situația a impus solicitarea unui elicopter SMURD.…

Pompieri raniți in urma unui accident rutier produs langa Timișoara. Unul este in stare grava

17:20, 25.05.2024 - Accident cu șapte victime, sambata dupa-masa, langa Recaș. Au fost implicate un autoturism in care se afla doar șoferul și o autospeciala a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența din Recaș, care se deplasa la o intervenție. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

10 oameni, raniți de un fulger. Patru dintre ei sunt in stare grava

09:41, 21.05.2024 - Un fulger a lovit un grup de persoane aflat pe malul unei ape. 10 au fost ranite, iar patru dintre victime sunt in stare grava. Autoritațile cred ca și alte persoane ar fi afectate de fulger și le transmite sa se prezinte la medic in cazul in care prezinta simptome suspecte. Un fulger produs luni […]…

13 raniti in urma ciocnirii a doua trenuri la Belgrad

09:30, 18.05.2024 - In total, 13 persoane au fost ranite vineri, dintre care patru grav, in ciocnirea unui marfar cu un tren de calatori care avea interdictie de trecere intr-un tunel din Belgrad, a indicat ministrul sarb al transporturilor, Goran Vesic, scrie AFP.

GALERIE FOTO. Circa 30 de persoane ranite, intre care doua in stare grava, in coliziunea intre doua trenuri, in Argentina

19:20, 10.05.2024 - Circa 30 de persoane au fost ranite si au fost spitalizate vineri, doua dintre ele in stare grava, dupa ce un tren de navetisti a intrat in coliziune cu un tren de intretinere a cailor ferate in capitala Buenos Aires, au anuntat serviciile de urgenta argentiniene, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?