Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OFICIAL, primul caz de boală Lyme în județul Dâmbovița, SEMNAL DE ALARMĂ din partea DSP Dâmbovița

Publicat:

OFICIAL, primul caz de boala Lyme in județul Dambovița, SEMNAL DE ALARMA din partea DSP Dambovița The post OFICIAL, primul caz de boala Lyme in județul Dambovița, SEMNAL DE ALARMA din partea DSP Dambovița first appeared on Partener TV .

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tot județul Dambovița sub INFORMARE METEOROLOGICA de ploi torențiale, grindina și vijelii  

13:06, 16.04.2024 - Tot județul Dambovița sub INFORMARE METEOROLOGICA de ploi torențiale, grindina și vijelii , interval de valabilitate: 16 aprilie, ora 14:00 – 18 aprilie, ora 20:00 Fenomene vizate și zone afectate: conform textului       In intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, la inceput…

Adda trage un semnal de alarma cu privire la capușe: „Niște lucruri care nu se promoveaza”. A ramas cu frici de cand a fost diagnosticata cu boala Lyme

12:20, 15.04.2024 - Adda a trecut prin momente de coșmar de cand a fost diagnosticata cu boala Lyme și de atunci, este mult mai atenta la insecte. Temperaturile au crescut și automat a inceput și sezonul capușelor, dar și problemele, asta pentru ca incalzirea vremii a permis apariția lor mai devreme decat in mod normal.

SEMNAL DE ALARMA! Poliția Romana informeaza cu privire la un nou mod de inșelaciune, prin apeluri telefonice

06:45, 29.03.2024 - Spoofingul este o forma de inșelaciune, in care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-și ,,masca” numarul real de telefon, facandu-l sa apara ca și cum ar fi un numar legitim sau asociat cu o instituție cunoscuta. In Romania, a existat o campanie de tentative de frauda,…

Neoplasmul pulmonar, boala care nu doare. Medicii pneumologi trag un semnal de alarma

11:35, 14.03.2024 - Medicii pneumologi din vestul țarii trag un semnal de alarma cu privire la creșterea numarului de persoane diagnosticate cu neoplasm pulmonar. Numai in primele doua luni ale anului, 39 pacienți au fost diagnosticați in Arad.

Salvare contracronometru,incheiata cu succes de polițiștii,jandarmii și pompierii din Dambovița

06:55, 03.03.2024 - Salvare contracronometru,incheiata cu succes de polițiștii,jandarmii și pompierii din Dambovița The post Salvare contracronometru,incheiata cu succes de polițiștii,jandarmii și pompierii din Dambovița first appeared on Partener TV .

InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania

08:21, 25.02.2024 - InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania The post InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania first appeared on Partener TV .

Incendiu de vegetația la Slanic Moldova. Pompierii trag un nou semnal de alarma

13:16, 11.02.2024 - Intr-o intervenție de urgența desfașurata in cursul nopții de vineri spre sambata, pompierii din Slanic Moldova au reușit sa stavileasca un incendiu de vegetație uscata care amenința sa se extinda periculos pe dealurile din cartierul Cerdac. Alerta a fost primita prin numarul unic de urgența 112 in…

Atenție, șoferi! Tot județul Dambovița este impanzit de radare astazi, 11 februarie 2024

07:21, 11.02.2024 - Atenție, șoferi! Tot județul Dambovița este impanzit de radare astazi, 11 februarie 2024 The post Atenție, șoferi! Tot județul Dambovița este impanzit de radare astazi, 11 februarie 2024 first appeared on Partener TV .


Ce parere ai despre aceasta stire?