Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu s-a îndrăgostit? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fani: „Cel mai puternic sentiment...” / FOTO

Publicat:

s-a indragostit? Vedeta a facut o postare pe rețelele de socializare cu care a reușit sa-i puna pe ganduri pe fani, la cateva saptamani de la divorțul de . Iata ce a transmis bruneta recent pe pagina de Instagram!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO – Ideologul Kremlinului, ipoteza pentru atacurile la adresa lui Putin: 'Are arme nucleare, sta puternic și e un lider tradițional'

21:20, 30.04.2024 - Vedeta TV Tucker Carlson a publicat marți un interviu cu ideologul rus Alexander Dughin, care a criticat individualismul „anglo-saxon” și a avertizat ca ideile liberale occidentale vor duce la pierderea „identitații umane”.

Xtra Night Show. Oana Zavoranu, dezvaluiri șoc in procesul clinicii sale! Ce a afirmat vedeta despre fostul manager: „Dau cu stangul in dreptul” / VIDEO

00:15, 23.04.2024 - Oana Zavoranu a facut mai multe dezvaluiri cu privire la procesul cu managerii clinicii sale medicale. Vedeta și Alex Ashraf au avut o noua sesiune la tribunal cu Horia Vladescu și Ioan Bogdan Furtuna.

Unde a plecat Oana Roman la o saptamana de la inmormantarea Mioarei Roman: „Un pic de liniște”. Cine a insoțit-o

09:40, 04.03.2024 - Oana Roman și-a petrecut weekendul departe de București. La o saptamana de la moartea mamei sale, Mioara Roman, vedeta a avut nevoie de cateva zile de liniște, in natura. Pe 23 februarie, mama Oanei Roman s-a stins din viața la 83 de ani, la azilul unde era ingrijita. Dupa trei zile, pe 26 februarie,…

Alex Velea, prima reacție publica despre crima de la Padina. Unde se afla vedeta cand victima a fost taiata cu maceta

22:10, 11.02.2024 - Cantaretul Alex Velea a postat, duminica seara, un story pe Instagram, in care spune ca nu a avut nicio legatura cu incidentul de la hotelul din Padina, judetul Dambovita, unde un barbat a fost injunghiat mortal.

Cum arata Oana Roman in urma cu 15 ani. Vedeta era blonda: „Am gasit poza asta...” / FOTO

11:55, 06.02.2024 - Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urma cu 15 ani, dar și un mesaj. Pe atunci, vedeta era blonda. Iata ce imagine a impartașit aceasta cu fanii ei de pe Instagram, unde are o comunitate impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?