Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Roman, sărutată de un bărbat celebru din showbiz. Toate femeile râvnesc la el

Publicat:

a fost sarutata de un barbat celebru din showbiz, iar imaginea cu cei doi a fost facuta publica chiar de catre simpatica vedeta. Dar stati asa, nu va speriati, pentru ca totul a avut loc doar din amicitie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate perechi de incalțaminte trebuie sa aiba un barbat

09:05, 01.05.2024 - Femeile au reputația de a fi niște „colecționare” de pantofi. Adevarul este ca are sens, pantoful este elementul cheie care rotunjește ținuta, cel care o face sa fie un succes sau face ca ansamblul sa nu primeasca decat o nota de trecere.

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

Țara in care natalitatea s-a prabușit. De ce femeile nu vor sa aiba copii: „E greu sa gasești un barbat cu care sa te intalnești”

09:31, 28.02.2024 - Coreea de Sud are cea mai scazuta rata a natalitații din lume și continua sa scada vertiginos, depașindu-și propriul record uimitor de scazut an de an. Cifrele publicate miercuri arata ca aceasta a scazut cu inca 8% in 2023, ajungand la 0,72.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Ordin de protecție pentru un barbat care și-a agresat mama și fosta soție. Femeile, aparate de instanța

20:15, 19.02.2024 - Judecatoria Pitești a emis in ultimele luni doua ordine de protecție pe numele unui barbat care și-a lovit mama și fosta soție. Piteșteanul violent a fost evacuat temporar din casa și obligat sa nu se apropie de cei dragi.

Desparțire șoc in showbiz! Actorul celebru s-a separat de logodnica sa: erau impreuna de 6 ani

19:35, 10.02.2024 - Fericiți, parca la fel de indragostiți ca in prima zi, erau considerați un exemplu in lumea artiștilor. Se pare ca anul 2024 a adus o desparțire neașteptata in showbiz. Un actor celebru s-a separat de logodnica sa, dupa șase ani de relație. Desparțire neașteptata in showbiz S-au cunoscut in 2017, pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?