Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Roman, mărturii terifiante despre starea sa de sănătate: "Am plâns de durere, nu mă mai puteam mişca!"

Publicat:

a trecut prin clipe de groaza. Prezentatoarea a ajuns de urgenta la spital, dupa ce într-o dimineata s-a trezit cu dureri cumplite. Oana nu se mai putea misca, asa ca a sunat la ambulanta.

a intrat, astazi, în direct la emisiunea "Rai da' buni", de la Antena Stars, si a povestit în detalii despre momentele cumplite prin care a trecut. Citeste declaratiile ei aici. 

Foto:

M.T.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Care este starea de sanatate a mamei studentei de la Medicina, ucisa de Mirel, in Timișoara. Femeia este hranita de apropiați

11:31, 27.03.2024 - Durere fara margini in familia Andreei, studenta la Medicina care a fost ucisa cu sange rece de presupusul iubit. Ieri, trupul neinsuflețit al tinerei a ajuns in casa parinteasca. Care este starea de sanatate a mamei sale.

Nicu Covaci, operat de urgenta pe creier! Care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix

16:45, 22.03.2024 - Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix , a fost operat, in urma cu putin timp, de urgenta pe creier, la Spitalul Judetean din Timisoara! Iata care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix!

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Mircea Rednic a ajuns de urgența la spital. In august, acesta a suferit un infarct

17:31, 19.02.2024 - Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a mers la spital astazi, dupa ce a acuzat stari de amețeala in timpul antrenamentului. Starea lui este stabila in acest moment, conform presei din Arad. Citește și: Miliardarul brazilian Abilio Diniz, al doilea mare acționar al Carrefour, a murit…

Mircea Rednic, dus de urgența la spital. Antrenorul a mai suferit un infarc in urma cu 6 luni

16:20, 19.02.2024 -  La nici 48 de ore de la victoria cu FC Voluntari, 1-0, succes care i-a apropiat pe aradeni la un singur punct de play-off, antrenorul Mircea Rednic le-a provocat o sperietura jucatorilor și celor din club.„Puriul” s-a simțit rau in timpul antrenamentului din aceasta dimineața, a solicitat intervenția…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?