Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Radu se tunează: "O să-mi operez sânii și brațele!"

Publicat:

va suferi o transformare uimitoare în urmatoarea perioada. Artista a marturisit ca îsi va pune silicoane, darsi ca îsi va opera bratele.

Cântareata a slabit peste 60 de kilograme, iar acum socheaza din nou. s-a hotarât sa apeleze la medicul estetician, iar prima interventie va fi la sâni.

"Mâine o sa-mi operez sânii si bratele. Adica, pielea plina de vergeturi se elimina, se face un lifting al bratelor. Eu niciodata nu am purtat un tricou cu mâneca scurta, niciodata nu am purtat un maiou fiindca atunci…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Radu i-a cerut mamei sale sa vanda casa pentru a-și taia stomacul: „M-am ingrașat 10 kilograme de cand m-am desparțit”

10:56, 29.04.2024 - Oana Radu, in varsta de 30 de ani, a uimit de-a lungul timpului cu transformarile sale fizice, dupa ce a slabit multe kilograme. Artista a recunoscut ca la un moment dat s-a gandit sa iși taie stomacul și și-a rugat mama sa vanda casa pentru a putea plati operația.Invitata la podcastul lui Teo Trandafir,…

Oana Radu, ghinion intr-unul din procesele cu fostul soț, Catalin Dobrescu! Cantareața trebuie sa-i dea bani barbatului, dupa ce l-a dus in fața judecatorilor!

12:45, 24.04.2024 - Dupa ce au divorțat amiabil, Oana Radu a inceput razboiul cu fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Cantareața i-a deschis trei procese fostului partener de viața, insa se pare ca intr-unul dintre ele are ghinion. Artista a pierdut și e buna de plata! Iata ce s-a intamplat la cel mai recent termen!

Shakira și-a „tras” iubit tinerel! Cine este actorul celebru in brațele caruia și-a gasit alinarea

20:15, 05.04.2024 - Shakira (47 de ani) pare sa aiba o afinitate pentru barbații mai tineri decat ea. Cantareața de origine columbiana a trecut in sfarșit peste desparțirea de Gerard Pique (37 de ani), alaturi de care are doi copii, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani). Ea se iubește cu actorul britanic Lucien Laviscount (31…

De l-a dat Oana Radu in judecata pe fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Cantareața i-a deschis trei procese in instanța

10:56, 01.04.2024 - Oana Radu a decis ca intr-un final sa vorbeasca despre divorțul de soțul ei, Catalin Dobrescu. Cu toate ca s-au separat pe cale amiabila la notar, lucrurile s-au complicat ulterior, iar cantareața l-a dat in judecata pe barbat. De ce i-a deschis fostului soț trei procese in instanța.

Noi imagini cu vila de lux a Oanei Radu. Cum arata locuința in care cantareața urmeaza sa se mute: „Noua mea casa” / VIDEO

08:30, 01.04.2024 - Oana Radu este mai fericita ca niciodata, dupa ce a reușit sa iși achiziționeze propria casa. Cunoscuta cantareața de la noi nu mai are mult pana se va muta in vila de lux pentru care a muncit din greu, astfel ca in acest moment casa se afla in stadiul de amenajare. Iata noi imagini cu locuința impresionanta…

Oana Radu, amenințata de fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Vedeta, nevoita sa plece din apartamentul pentru care a muncit din greu: „O sa ne bata...” / VIDEO

12:35, 29.03.2024 - Oana Radu a rupt tacerea! Vedeta ar fi fost amenințata de fostul ei soț. Cantareața susține ca a fost nevoita sa plece din apartamentul pentru care a muncit din greu, totul din cauza lui Catalin Dobrescu.

Oana Radu, decizie de ultim moment! Artista s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei: „Imi fac curaj” / VIDEO

12:20, 21.03.2024 - Oana Radu a luat o decizie de ultim moment. Cantareața s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei, astfel ca și-a anunțat fanii despre ce este vorba. Iata postarea facuta de Oana Radu, in urma cu puțin timp!

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.


Ce parere ai despre aceasta stire?