Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii din Cigârleni au sărbătorit hramul satului. Localnicii au pregătit mese pline cu bucate și au așteptat musafiri

Publicat:

Sarbatoare mare a fost nu doar in Capitala. Mai multe localitati din tara au sarbatorit ieri hramul. Printre acestea se numara si satul Cigarleni din raionul Ialoveni, unde oamenii au pregatit mese pline cu bucate și au așteptat musafiri.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tradiții clujene: ce faceau oamenii satului in Saptamana Luminata

12:55, 07.05.2024 - Saptamana Luminata este cea care urmeaza dupa Invierea lui Iisus Hristos. In tradiția greaca se mai numește și Saptamana reinnoita, deoarece intreaga creație renaște. In popor exista credinta ca in Saptamana Luminata Raiul se deschide tuturor.

Calendar Ortodox! 23 aprilie - Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi! Ce sfant este sarbatorit astazi

08:30, 23.04.2024 - In aceasta luna, in ziua a douazeci si treia, pomenirea sfantului si maritului marelui mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta.Maritul acesta si minunatul si vestitul mare mucenic Gheorghe, a trait in vremea imparatului Diocletian, tragandu se din Capadochia, de neam stralucit si luminat, din ceata…

Inșelatorie cu un singur apel telefonic: Schema de spalare de bani, destructurata in capitala

10:20, 18.04.2024 - Oamenii legii anunța destructurarea unei scheme de spalare de bani, realizata printr-un centru de apel din Chișinau, noteaza Noi.md. Potrivit Poliției, timp de citeva luni, cei peste 50 de operatori telefonici au invitat mai multe persoane sa investeasca in acțiuni financiare de pe așa-zise „burse de…

(video) Doua mașini facute zob pe o strada din capitala: Oamenii legii la fața locului

19:40, 07.04.2024 - Doua mașini implicate intr-un accident pe strada Miorița din capitala. In imaginile video aparute in mediu online se observa cum mașinile au fost grav avarite, iar la fața locului au intervenit oamenii legii. Deocamdata poliția nu a oferit detalii privind acest caz.

Vlad Dragulin este pregatit sa devina tata! Declarația surprinzatoare facuta de actor: ”M-a rupt” / VIDEO

23:55, 04.04.2024 - Vlad Dragulin este un actor indragit in Romania, iar acum iși dorește sa aiba un nou rol in viața sa. Vorbim despre cel de tata, fiind pregatit pentru toate responsabilitațile care vor urma. Acesta i-a marturisit lui Speak ca dorința a aparut dupa o scena vazuta intr-un complex comercial din Capitala.

Și-a ucis cumnatul și a așteptat poliția in fața blocului

08:56, 22.03.2024 - Un galațean de 50 de ani și-a ucis cumnatul cu o lovitura de cuți, apoi a sunat la 112 și a așteptat poliția in fața blocului sa se predea. Crima a avut aseara intr-un bloc de la marginea orașului Galați. La odioasa fapta au fost martore mama și sora criminalului, care au incercat sa intervin, dar fara…

MicroImprumut - Impreuna pentru o noua colaborare in afaceri de succes! Susținem oamenii muncitori și responsabili ai Moldovei.

12:50, 12.03.2024 - MicroImprumut ințelege ca fiecare afacere are diferite etape de dezvoltare, și mai ales la etapa de inițiere. De aceea ne-am propus sa fim impreuna in orice etapa de business pentru afacerile din raioanele Anenii Noi, Criuleni, Dubasari, Ialoveni, Strașeni și municipiul Chișinau.

Lupii dau tarcoale caselor din Covasna. RO-ALERT a avertizat localnicii printr-o alerta extrema

11:55, 22.02.2024 - Prezența lupilor intr-o zona rezidențiala este cu siguranța un fapt alarmant și neobișnuit. Oamenii din Covasna au fost surprinși de aceasta situație, dar au fost sfatuiți sa nu iasa din case și sa evite zona in care au fost observate animalele. De asemenea, oamenii au primit recomandari clare de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?