Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii de știință au identificat vârsta la care ne pierdem pasiunea pentru viață

Publicat:

Oamenilor de știința din Norvegia au efectuat un studiu in baza rezultatelor caruia au stabilit ca oamenii ajunși la varsta de 54 de ani nu mai au destula pasiune și tarie de caracter ca sa susțina o mentalitate pozitiva, scrie descopera.ro. Studiul a fost publicat in jurnalul  in Psychology și a analizat relația dintre pasiune, tarie de caracter și o mentalitate pozitiva de-a lungul vieții. Peste 900 de oameni cu varste cuprinse intre 14 și 77 de ani au participat la studiu. Cercetatorii norvegieni au descoperit ca legatura dintre taria de carcater și pasiune a fost puternica intre varstele…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Ecosistemul gigantic plin de viața uimeste oamenii de stiinta

08:25, 04.05.2024 - Cercetatorii vorbesc despre o noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Este vorba despre un ecosistem gigantic, plin de viața, care a uimit oamenii de știința. Miliarde și miliarde de microorganisme traiesc la doar cațiva kilometri sub suprafața solului, potrivit unei echipe internaționale…

Amforele descoperite pe o epava romana i-au surprins pe oamenii de știința 

04:25, 26.04.2024 - Prima analiza in profunzime a incarcaturii unei epave romane din secolul al IV-lea, descoperita in largul coastelor insulei Mallorca in 2019, a fost publicata recent in revista Archaeological and Anthropological Sciences. Cercetatorii au adoptat o abordare cuprinzatoare a analizei, folosind analiza…

Persoanele nascute dupa 1965 sunt mai expuse riscului de a face cancer. Studiul face legatura cu stilul de viața modern

13:41, 15.04.2024 - Oamenii de știința au prezentat o noua ipoteza la conferința anuala a Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului: generația nascuta dupa anul 1965 pare sa imbatraneasca mai rapid, la nivel celular, potrivit Realitatea Plus.Cei noua markeri evaluați pentru a calcula varsta biologica a celor aproximativ…

Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați intelectual, arata un studiu

10:05, 15.04.2024 - Publicata in revista BMC Psychology, acest studiu releva ca, deși venerarea celebritaților pare sa fie asociata cu capacitați intelectuale mai slabe, ramane inca neclar daca aceasta fascinație pentru personalitați celebre reprezinta o cauza sau o consecința a acestor abilitați cognitive reduse. Este…

Apare Sfantul Graal al energiei: 'Soarele artificial' a doborat un record și face furori in lumea oamenilor de știința / VIDEO

08:01, 02.04.2024 - Oamenii de știința din Coreea de Sud au anunțat un nou record mondial pentru perioada in care au susținut temperaturi de 100 de milioane de grade Celsius - de șapte ori mai calde decat nucleul soarelui - in timpul unui experiment de fuziune nucleara, in ceea ce spun ei ca este un pas important inainte…

Oamenii de știința sunt cu un pas mai aproape de a creea in laborator viața de la zero

06:10, 15.03.2024 - Cercetatorii de la Institutul Salk pentru Studii Biologice din SUA au dezvaluit un studiu revoluționar, provocand o teorie ce ridica multe semne de intrebare. Potrivit acestuia, viața artificiala ar putea fi creata in laborator. Originile vieții pe Pamant raman un mister fascinant. Unii experți susțin…

Anunț spumos al oamenilor de știința: Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult

15:40, 29.02.2024 - Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma State University au analizat datele de la 309 de studenți și au constatat ca cei care dormeau prost…

Conversația cu persoanele care dorm a devenit posibila: Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

07:35, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului.Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la…


Ce parere ai despre aceasta stire?