Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O vedetă super sexy A NĂSCUT! Uite cum își alăptează bebelușul | FOTO

Publicat:

Bianca a postat imagini cu ea și fetița ei, la scurt timp de la venirea pe lume a acesteia. Apreciatul model nu s-a sfiit chiar sa le arate tuturor cum iși alapteaza copilașul.

”Sunt atat de binecuvantata sa anunț venirea pe lume a lui , pe 14 aprilie, la ora 9:25 AM - 2,8 kilograme. O vom iubi mult și eu, și tatal ei Matthew, și sora ei mai mare, Matilde. Sunt cel mai recunoscator om din lume. Multumesc, Doamne!”, a scris ea pe o rețea de socialziare.

Pe perioada sarcinii, Bianca a surprins publicul cu apariție surpriza, pe podium, afișandu-se la o prezentare de moda…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion a devenit tatic. Soția liderului AUR a nascut un baiețel

08:35, 25.04.2024 - Soția lui George Simion a nascut primul copil al familiei, un baiețel. Anunțul a fost facut de președintele AUR pe pagina sa oficiala de facebook. Citește și: Ana-Maria Branza va purta, din partea Romaniei, flacara olimpica, la sosirea acesteia in Franta Simion a publicat o fotografie cu soția sa, Ilinca,…

Liderul AUR, George Simion, tata de baiat! Sotia sa a nascut astazi

20:30, 24.04.2024 - Liderul AUR, George Simion este tata de baiat. Sotia sa a adus astazi pe lume un baietel, iar George Simion nu a ezitat sa imparta aceasta bucurie cu toti prietenii virtuali. "Multumesc, m ai facut bogat: tata de baiat ldquo; este mesajul care insoteste imaginea cu sotia sa pe patul de spital postata…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Ovidiu Anton Stoica, romanul despre care se credea ca a murit in razboiul din Ucraina, traiește! Prima reacție a barbatului: „Doamne, iti multumesc” / VIDEO

12:41, 24.03.2024 - Ovidiu Anton Stoica, romanul despre care se credea ca a murit in razboiul din Ucraina, traiește și este in siguranța. Iata care sunt primele declarații facute de barbat cu privire la conflictul din țara vecina.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Dar din dar se face Rai! Un tanar orfan a imparțit pizza și apa batranilor și oamenilor nevoiași!

17:00, 11.03.2024 - Viața asta este atat de dura cu noi, dar este și mai cumplit cand cunoști greutațile vieții de la o varsta mult prea frageda. Remus Rostaș a fost abandonat de parinți pe cand era doar un copilaș, crescand la o casa de copii unde a cunoscut neajunsurile, dar asta nu l-a oprit sa se dezvolte intr-un adult…

Rebeca Rizea, fetița de la „Romanii au talent” despre care Pavel Bartoș a spus ca are vocea Madalinei Manole: „Canta unu la unu și are doar 8 ani”

21:50, 08.03.2024 - Rebeca Rizea e fetița in varsta de 8 ani care a impresionat jurații de la „Romanii au talent”, dar și publicul cu vocea ei. „Pare ca a rasarit Soarele cand apari pe scena”, i-a spus Andi Moisescu concurentei. In ediția din 8 martie, pe scena de la „Romanii au talent”, emisiunea de la Pro TV, a urcat…


Ce parere ai despre aceasta stire?