Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O primă ediţie adnotată din "Harry Potter şi Piatra Filozofală" s-a vândut pentru 176.000 de euro

Publicat:

Un exemplar din prima editie " si " (1997), adnotat de catre J.K. Rowling, a fost vandut pentru suma de 176.000 de euro (150.000 de lire sterline) in cadrul unei licitatii organizate marti de casa Sotheby's din Londra, conform AFP.



Doi cumparatori au intrat in lupta pentru volumul presarat cu comentarii si adnotari scrise de mana de autoare si insotit de un set de 22 de ilustratii realizate de mana, cu si .

Acest volum a fost vandut pentru un pret record pentru o carte scrisa de un autor britanic si a…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tablou al pictorului Claude Monet, vandut cu 35 de milioane de dolari la licitatiile de primavara de la New York

12:05, 16.05.2024 - Un tablou pe panza al pictorului impresionist francez Claude Monet a fost vandut miercuri seara cu aproape 35 de milioane de dolari la o licitatie organizata la New York, a anuntat casa Sotheby's, relateaza AFP.

Un portret realizat de Francis Bacon, vandut cu 25,7 milioane de euro la o licitatie organizata la New York

09:45, 14.05.2024 - Un tablou al pictorului britanic Francis Bacon, scos la vanzare de casa Sotheby's, a fost vandut luni seara cu 25,7 milioane de euro in prima seara din cadrul noului sezon de licitatii de primavara de la New York, informeaza AFP, conform AGERPRES.

Al patrulea film din seria Bridget Jones, cu Renee Zellweger si Hugh Grant, va fi lansat in 2025

10:25, 10.04.2024 - Studioul din spatele filmului "Bridget Jones" a confirmat ca eroina se va intoarce pe marele ecran pentru a patra ecranizare, adaptata dupa romanul din 2013 al lui Helen Fielding, "Mad About the Boy", potrivit The Guardian, potrivit news.ro

VIDEO | Trenul din Harry Potter a fost oprit din circulație: Ce s-a intamplat cu celebrul 'Hogwarts Express'

03:50, 22.03.2024 - In Scotia, trenul cu aburi Jacobite, cunoscut pentru aparitia sa in versiunea cinematografica a cartilor "Harry Potter" de J. K. Rowling, a fost oprit miercuri, potrivit The National Scot. Oficiul pentru Reglementare Feroviara (ORR) a acuzat West Coast Railways, compania care exploateaza celebrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?