Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă zi, o nouă scumpire. Noi preţuri-plafon, aprobate de ANRE

Publicat:

ANRE a aprobat noi preturi-plafon pentru carburanti.Benzina e mai scumpa cu 6 bani, iar motorina - cu 9 bani.Astfel, pretul maxim pentru un litru de benzina este de 21 de lei si 32 de bani, iar pentru motorina - 18 lei si 30 de bani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Soferii, uluiti cand au mers, luni, la pompa, ca sa alimenteze. Ce preturi au vazut la benzina si la motorina

17:01, 29.04.2024 - Rasturnare de situatie in statiile PECO din Romania. Benzina a ajuns mai scumpa decat motorina. Analiștii spun insa sa nu ne bucuram prea mult, pentru ca acest lucru poate prevesti o incetinire a economiilor. Spre exemplu, la stația Petrom Drumul Taberei din București, motorina standard costa 7,36 lei/litru,…

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

O noua scumpire a carburanților! Nu mai este benzina sub 7 lei/litru și nici motorina sub 7,50 lei/litru, in zona Turzii!

10:35, 20.02.2024 - Carburanții au intrat pe un trend crescator in ceea ce privește prețul de vanzare. Daca in urma cu cateva zile , in zona Turzii inca mai puteai gasi benzina sub 7 lei/litru, in prezent prețurile au urcat la peste 7 lei/litru. Noua creștere este tot cu circa 8 bani pe litru, atat la benzina, cat și la…

Șapte scumpiri de la inceputul anului. Benzina și motorina, prețuri in creștere

10:20, 09.02.2024 - Liderul pieței de distribuție a carburanților, OMV Petrom, a majorat pentru a doua zi consecutiv prețul carburanților, atat al benzinei, cat și al motorinei, cu 2 bani pe litru, dupa scumpirea de ieri, de 8 bani/l, cea mai mare creștere de preț din acest an. Aceasta este a șaptea scumpire din ultimele…

Scumpire semnificativa a carburanților la Petrom

10:20, 08.02.2024 - Petrom, liderul pieței carburanților din Romania, a scumpit semnificativ carburanții joi 08 februarie 2024. Este a șasea majorare de preț in ultimele trei saptamani. Astfel, prețul benzinei și motorinei a crescut cu 8 bani pe litru. Benzina s-a ieftinit marginal, cu 1 ban pe litru marți, 06 februarie.…


Ce parere ai despre aceasta stire?