Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O navă s-a scufundat în urma unei furtuni în largul Hong Kong-ului | Cel puțin 20 de persoane sunt dispărute

Publicat:

O nava care opera in de Sud s-a scufundat in urma unei furtuni, fiind posibila pierderea a peste 20 de membri ai echipajului, au anuntat sambata serviciile de salvare din

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin 12 persoane decedate și peste 50 disparute, dupa o alunecare de teren provocata de precipitații extreme in R.D. Congo

14:20, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, informeaza Agerpres, potrivit Reuters.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

12:05, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

VIDEO. Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

11:06, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

Nava ambulanța Ocean Viking a salvat 25 de migranti in largul Libiei. Mai multe persoane sunt date disparute

21:25, 13.03.2024 - Ocean Viking, o nava inchiriata de organizatia neguvernamentala franceza SOS Mediterranee, a salvat miercuri in largul coastelor libiene 25 de persoane care se aflau intr-o „barca pneumatica" ce plutea in deriva de „aproape o saptamana", a precizat ONG-ul potrivit AFP, citata de Agerpres.

Nava Ocean Viking salveaza 25 de migranti in largul Libiei; mai multe persoane sunt date disparute

21:01, 13.03.2024 - Ocean Viking, o nava inchiriata de organizatia neguvernamentala franceza SOS Mediterranee, a salvat miercuri in largul coastelor libiene 25 de persoane care se aflau intr-o "barca pneumatica" ce plutea in deriva de "aproape o saptamana", a precizat ONG-ul intr-un comunicat, citat de AFP, potrivit Agerpres.…

Vreme extrema in Pakistan: Zeci de copii au murit din cauza unei furtuni cu zapada și grindina

11:35, 05.03.2024 - Cel puțin 35 de persoane, din care 22 sunt copii, au murit din cauza unei furtuni cu zapada și grindina care s-a produs in Pakistan. Furtuna neașteptata a lovit zone indepartate ale țarii. Specialiștii spun ca fenomenul a fost provocat de schimbarile climei, potrivit Mediafax. Cel puțin 35 de persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?