Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O maşină de criptat Enigma folosită de nazişti a fost descoperită de scafandri germani în Marea Baltică

Publicat:

O masina de criptat "Enigma", ramasa pe fundul dupa , a fost descoperita in noiembrie de scafandri germani, potrivit AFP, citata de news.ro.

Masina de criptat a fost descoperita in golful Gelting de o echipa de scafandri care efectueaza operatiuni de identificare si recuperare a plaselor de pescuit abandonate ce pun in pericol vietuitoarele maritime pentru organizatia (WWF).

La inceput, scafandrii au crezut ca au gasit o simpla masina de scris. Dar arheologul a inteles rapid ca este vorba despre o descoperire exceptionala.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul giganților auto germani: 'Nu va exista o singura mașina in Europa fara resurse din China'

08:41, 09.05.2024 - Directori de top ai BMW si Volkswagen au avertizat miercuri impotriva impunerii de catre UE a unor taxe pe importurile de vehicule electrice de la producatorii de automobile chinezi, spunand ca ar putea schimba planul Green Deal al blocului si ar putea dauna producatorilor de automobile care importa…

Apelul ambasadorilor din trei țari europene membre NATO: “Pregatiți-va ca Putin sa ne invadeze. Nu avem unde sa ne retragem”

17:55, 31.03.2024 - NATO trebuie sa fie pregatita pentru ca Rusia sa declanșeze un razboi „existențial” impotriva statelor baltice „mascat de un viscol de dezinformare”, au avertizat ambasadorii in Marea Britanie ai celor trei țari, Estonia, Letonia și Lituania, intr-un text exclusiv publicat de The Sunday Telegraph.Cei…

Avioane rusești, interceptate deasupra Marii Baltice de forțele aeriene italiene

23:05, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene anunta ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Cum arata noua autoutilitara a jandarmeriei Botoșani. Va fi folosita la intervențiile din zonele afectate de dezastre

20:20, 29.02.2024 - Cum arata noua autoutilitara a jandarmeriei Botoșani. Va fi folosita la intervențiile din zonele afectate de dezastre Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani și-a completat parcul auto cu un vehicul marca SsangYong Musso Grand Style, destinat consolidarii capacitaților de intervenție in situații…

Autoutilitara furata din Italia descoperita la un ucrainean de 70 de ani in Punctul de Frontiera Vicovu de Sus

14:30, 13.02.2024 - O autoutilitara marca Mercedes furata din Italia a fost descoperita la un ucrainean de 70 de ani care a incercat sa treaca luni dupa amiaza prin Punctul de Frontiera Vicovu de Sus. Mașina care era avea numar de Ucraina a fost indisponibilizata de polițiștii de frontiera suceveni care au intocmit dosar…

Manifestatie contra extremei drepte la Dresda. Mii de germani au iesit pe strazi, in ploaie | VIDEO

21:46, 11.02.2024 - Cateva mii de oameni au iesit in strada duminica la Dresda la o contramanifestatie, in timp ce extrema dreapta comemora distrugerea orasului de catre fortele aliate la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.


Ce parere ai despre aceasta stire?