Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mașină a intrat într-un grup de oameni în curtea Mănăstirii Cernica: O persoana a murit

Publicat:

Un accident grav s-a produs duminica dupa-amiaza in localitatea Cernica din județul Ilfov. O mașina a lovit mai multe persoane aflate in curtea unei manastiri. In urma impactului, una dintre victime a murit.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentatul terorist de la Moscova. A fost arestata a 12-a persoana. 133 de oameni au murit

19:11, 27.04.2024 - Inca o persoana a fost arestata de polițiștii rușii in legatura cu atentatul de luna trecuta din sala de concerte din Moscova. Este a 12-a persoana care ajunge dupa gratii. Cel puțin 133 de persoane au murit in atacul terorist.

In cat timp au ajuns pompierii la incendiul din Sectorul 3, in care au murit doi oameni. Filmul evenimentelor

22:50, 13.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența București - Ilfov (ISUBIF) a intervenit cu aproape 20 de utilaje pentru stingerea incendiului de sambata din Sectorul 3 al Capitalei, in urma caruia doua persoane și-au pierdut viața, potrivit unui comunicat de presa. Pompierii au ajuns in 12 minute la intervenție.

Un clujean a murit intr-o mașina in municipiul Satu Mare

13:06, 28.03.2024 - Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați, ieri, in jurul orei 23.20, despre faptul ca o persoana ar fi decedat, intr-un autoturism, in municipiul Satu Mare. In urma verificarilor efectuate, polițiștii au constatat faptul ca persoana in cauza, un barbat, in…

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.

O persoana murit arsa intr-o mașina, ca urmare a unui accident rutier petrecut pe o șosea din Alba

17:25, 17.02.2024 - Accident urmat de incendiu intre localitațile Cergaul Mare și Tau. Din informațiile preliminare, ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la un autoturism, ca urmare a unui accident. In autoturism, posibil o persoana incarcerata. Intervine Garda de intervenție Blaj cu O ASAS și o EPA. La sosirea forțelor…

Scene de groaza la un spital din Austin. Momentul in care un vehicul intra in sala de urgente (video)

07:11, 14.02.2024 - O persoana a murit si cel putin cinci persoane au fost ranite dupa ce un vehicul a intrat, marti seara, intr-o sala de urgente a unui spital din Austin, potrivit medicului sef al unitatii, transmite CNN, conform News.ro. O persoana aflata in masina a fost scoasa din masina inconstienta si i s-a facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?