Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mare voce si cum mult X-Factor! Pustoaica asta a cantat in duet cu Anastacia si are numai 15 ani! Unde mai pui ca e si incredibil de frumoasa! - VIDEO

Publicat:

O adolescenta din Iasi care s-a facut remarcata la varsta de 10 ani, cand a cantat in duet cu Anastacia, a venit la X-Factor.

a implinit 15 ani si a venit la X-Factor. In urma cu 5 ani, ea canta la emisiuni TV, a avut ocazia sa faca duete cu Anastacia si John. "Era o fetita mica, bondoaca si uite cum s-a transformat. E un lujer de fata", a spus .

"Era urata cu spume", a spus Cheloo. "Canti superb, ne-ai dat pe spate", a spus Delia.








Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incredibil! Explicația pe care le-a dat-o un sofer beat din Iași polițiștilor, dupa ce s-a rasturnat cu mașina. Barbatul ar fi fost ”bantuit” de fantoma soacrei!

17:45, 20.05.2024 - Polițiștii din Iași au ramas impietriți, dupa explicația pe care au primit-o din partea unui șofer beat, care s-a urcat la volan și s-a rasturnat cu mașina, in același loc in care a ramas blocat și Marcel Ciolacu, in urma cu cateva zile. De vina nu ar fi fost aburii alcoolului, ci fantoma soacrei sale,…

Cornel Palade apare din nou alaturi de Romica Țociu, dupa ce a refuzat unele proiecte de televiziune. Ce moment vor prezenta la „iUmor”

16:05, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului „iUmor” de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta prezentata de cei doi. Surprizele continua și in ediția cu numarul unsprezece „iUmor-Alege comedia”…

Alina și Cristin Tomi s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a placut foarte mult momentul acesta”

10:21, 23.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al zecelea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor

20:55, 01.04.2024 - Cel de-al șaptelea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Andrei Borza, la prima conferința de presa dupa scandalul de la Iași: „E regretul vieții mele, dar a venit la momentul potrivit”

14:35, 28.03.2024 - Andrei Borza (18 ani), fundașul lui Rapid, a vorbit pentru prima oara intr-o conferința de presa dupa scandalul de la Iași, atunci cand a fost surprins in club alaturi de Alexandru Albu (30 de ani). Din acel moment, tanarul aparator și-a pierdut postul de titular. Nu a fost in lot cu UTA, a fost rezerva…

Victor Slav aduce primavara pe scena iUmor, duminica, de la 20:00, la Antena 1: „Cum suportați sa vedeți perfecțiunea langa voi?”

14:15, 07.03.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al patrulea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorala pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde…

Ansamblul Libelula s-a calificat direct in finala sezonului 16 iUmor

10:05, 05.03.2024 - Cel de-al treilea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

FOTO | S-a nascut cel mai norocos bebeluș din lume: A venit pe lume intr-un loc incredibil

04:05, 05.03.2024 - A venit pe lume cel mai norocos bebeluș.Un pilot cu viteza de reacție a ajutat la nașterea unui bebeluș in timpul zborului. Pilotul Jakarin Sararnrakskul a asistat la nașterea copilului pe un zbor VietJet de la Taipei la Bangkok. Jakarin Sararnrakskul pilota un avion VietJet de la Taipei, Taiwan,…


Ce parere ai despre aceasta stire?