Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O furtună dezlănțuită din senin a făcut prăpăd în Madrid! Mărturisirile făcute de o româncă: ”Sunt vânătă pe mâini din cauza grindinei!”

Publicat:

O furtuna de o ora a facut dezastru in zona Madridului. A plouat torential, iar pe unele strazi, transformate in rauri, masinile au fost purtate ca niste jucarii. Sute de masini au fost distruse, iar localnicii au trecut prin clipe de groaza. In zona, traiesc si mii de romani. Pe unii dintre ei, i-a ranit ploaia cu gheata. O romanca povesteste cum a incercat disperata sa-si protejeze fiica.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fenomenul meteo extrem care ajunge in Romania in 24 de ore! A facut prapad in mai multe orașe din vestul Europei

17:05, 03.05.2024 - Meteorologii atrag atenția asupra unui fenomen meteo extrem care va ajunge in Romania in mai puțin de 24 de ore. Mai mult orașe din vestul Europei au fost deja afectate de vremea rea. Furtuna care a distrus Franța și Germania va ajunge in Romania O furtuna foarte puternica a pus la pamant Franța și…

Știrile Antena Stars. Marturisirile facute de Horațiu, dupa ce Alex Dobrescu l-a agresat. Reporterul Xtra Night Show a trecut prin momente de panica: „M-a lovit!” / VIDEO

15:25, 19.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Horațiu a facut marturisiri șocante, dupa ce Alex Dobrescu l-a agresat. Reporterul Xtra Night Show a trecut prin momente de panica. Iata ce a transmis acesta despre incident!

Furtuna cu o intensitate record a facut prapad in Emiratele Arabe Unite: multe activitati curente sunt inca paralizate

13:05, 18.04.2024 - Dupa furtuna cu o intensitate record din aceasta saptamana, si joi Emiratele Arabe Unite au continuat sa aiba mari probleme in reluarea activitatilor curente, o mare parte a acestora fiind inca blocate.

Cluj: ACCIDENT pe strada Decebal! Patru mașini facute praf din cauza unui șofer beat - FOTO

09:11, 03.04.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier petrecut pe strada Decebal. Echipajele operative au gasit la fața locului 4 autoturisme avariate, dintre care unul intrat intr-un stalp. Din fericire, nu au existat victime incarcerate și nici…

Știrile Antena Stars. O romanca, 30 de zile in greva foamei. Mama nu iși poate vedea cei trei copii din cauza fostului soț: ”Imi este greu” / VIDEO

15:10, 01.04.2024 - Vasilica Mihaila nu iși poate vedea copiii de mai bine de trei ani, din cauza fostului soț. Femeia este disperata și a cerut ajutorul autoritaților pentru ca micuții sa ajunga in grija sa, mai ales ca are custodie totala asupra lor.

Locul din Romania in care ninsorile au facut prapad. Se circula ingreunat din cauza zapezii, unde va ninge toata ziua

12:51, 20.03.2024 - Vremea s-a schimbat brusc in mijlocul lunii martie, dar meteorologii au anunțat din timp ca vom avea parte de ninsori in aceasta perioada. Care sunt zonele in care a nins cel mai mult? Avertizare ANM de ninsori Administrația Naționala de Meteorologie a transmis o informare in care anunța ca va ninge…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Cele doua zodii care nu au cum sa stea sub același acoperiș! Iese prapad daca acești nativi se muta impreuna

15:05, 21.02.2024 - Doua zodii nu au nicio șansa sa stea sub același acoperiș! Nu este recomandat sa se mute impreuna, din cauza ca risca sa ajunga mereu la scandal! Din cauza persoanlitații lor, iese mereu prapad și se ajunge mereu la conflicte. Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?