Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fostă asistentă a Spitalului din Sibiu face noi dezvăluiri despre decesul pacienților cu COVID-19 de la ATI: ”Se miza pe faptul că nu aveau aparținători”

Publicat:

Noi dezvaluiri ies la iveala in cel mai controversat caz, decesul pacienților infectați cu COVID-19, internați la ATI, in Spitalului Județean din Sibiu. Acum o fosta asistenta a unitații medicale iese la rampa și face publice noi marturisiri șocante despre ceea ce se intampla in interior.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

75% dintre pacientii spitalizați cu COVID-19 au fost tratați cu antibiotice in pandemie, deși doar 8% aveau nevoie

18:15, 26.04.2024 - In timpul pandemiei de COVID-19 s-a inregistrat o utilizare excesiva a antibioticelor in cazul pacientilor spitalizati, ceea ce ar fi putut exacerba o raspandire „tacuta” a rezistentei la antimicrobiene (RAM).

Decesul unui roman dupa explozia de la Bargi se confirma

11:00, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produsa la hidrocentrala Bargi din Camugnano, in cursul zilei de 9 aprilie 2024, soldata cu decesul a patru persoane, ranirea grava a altor trei, precum si cu disparitia a sase persoane, potrivit unei informari a Ministerului…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Stație moderna pentru monotorizarea pacienților cu AVC

10:50, 26.03.2024 - Consiliul Județean Gorj a achiziționat o stație moderna pentru monitorizarea pacienților din cadrul Secției Neurologie din Spitalul Județean de Urgența din Targu Jiu. Stația este prevazuta cu 8 monitoare de funcții vitale. Valoarea totala a echipamentului este de 83.000 de lei. Noua stație va avea capacitatea…

Doliu in sportul romanesc. Fosta sportiva a murit la doar 46 de ani

17:00, 04.03.2024 - Doliu imens in sportul romanesc. Fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Decesul a survenit duminica, 3 martie 2024, dupa cum a anunțat Federatia Romana de Volei pe rețelele de socializare. Ruxandra Dumitrescu a murit la varsta de 46 de ani Ruxandra Dumitrescu,…

Premiera nationala: rudele pacienților ajunși in Urgența Spitalului din Oradea au informații in timp real despre aceștia

17:20, 15.02.2024 - De cate ori ati ajuns cu o ruda la Urgente si ati stat pe ace cu orele, nestiind ce i se intampla in spatele usilor inchise? In premiera nationala, familiile bolnavilor ajunsi in Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea primesc, incepand de joi, informatii in timp real.


Ce parere ai despre aceasta stire?