Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie, victimă în microbuz lovit de tren la Urișor, a MURIT la SPITAL! Fiica ei, în STARE GRAVĂ

Publicat:

IPJ a anunțat ca una dintre femeile ranite în accidentul de la Urișor a murit la spital, în timp ce alte doua persoane se afla în stare critica. Femeia decedata avea 40 de ani și era din Darabani, județul Botoșani. Victima se afla în microbuz împreuna cu fata sa, cea care a fost ranita grav și transportata la spital cu un elicpoter SMURD.

Între timp, șoferul microbuzului a fost reținut pentru 24 de ore în urma accidentului petrecut la Urișor.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Preotul Ilie Geangavelea din Costești, Argeș, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg al sau altul este in stare grava. Doua mașini s-au ciocnit

18:11, 14.05.2024 - Un preot de 46 de ani a murit intr-un accident rutier produs, marti, pe un drum din localitatea argeseana Costesti, unde doua autoturisme s-au ciocnit violent, relateaza Argeșulonline.ro. Un alt preot, care se afla cu el in mașina, este in stare grava. Preotul care a decedat este Ilie Geangavelea, din…

Batrana lovita de o motocicleta acroșata de o mașina. Victima este in stare grava la spital

18:16, 13.05.2024 - O femeie de 75 de ani, care se deplasa pe jos, pe o strada din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, duminica, 12 mai 2024, victima a unui accident rutier. Un autoturism a acrosat o motocicleta, iar aceasta a lovit-o.

Șimand: Un recidivist a lovit in cap un barbat, acesta ajungand in stare grava la spital

13:50, 08.05.2024 - Un recidivist in varsta de 38 de ani a lovit in cap – cu un obiect contondent – un barbat, acesta din urma ajungand in... The post Șimand: Un recidivist a lovit in cap un barbat, acesta ajungand in stare grava la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

UPDATE. Persoana CAZUTA de pe schela in Argeș. Victima de 30 de ani, dusa la spital in stare GRAVA

12:00, 20.03.2024 - La data de 20 martie a.c., in jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul ca, un barbat, care efectua lucrari la inalțime, pe o schela, pe raza localitații Pietroșani, ar fi cazut și ar fi suferit vatamari corporale. La fața locului…

Atacatorul din Centrul Vechi este un fost luptator MMA. Victima, in stare grava la spital: detalii șocante din ancheta

17:50, 27.02.2024 - Surse din ancheta spun ca fata ar fi fost prostituata, iar barbatul, cetațean moldovean, ar fi apelat la serviciile ei. Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona ar fi singurele dovezi care i-ar fi ajutat pe oamenii legii sa-l prinda pe autor.Alerta a fost data duminica dimineața, abia dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?