Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie și-ar fi omorât iubitul și i-ar fi dat foc. Vecinii au reclamat mirosul puternic

Publicat:

Procurorii și polițiștii din Ialomița sunt în alerta, dupa ce o femeie și-ar fi omorât iubitul și i-ar fi dat foc. La fața locului a fost gasit un cadavru carbonizat, informeaza Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Vecinii sunt panicați EXCLUSIV VIDEO: DUPA UN SCANDAL – O femeie din Cicirlau a aruncat benzina in curte și a dat foc

21:50, 16.04.2024 - A fost scandal mare intre o femeie și concubinul acestuia intr-o gospodarie din Cicarlau. ”Ieșita din minți” femeia a aruncat benzina in curte și a dat foc. Polițiștii au intervenit iar o ambulanța a transportat-o la spitalul de psihiatrie. The post Vecinii sunt panicați EXCLUSIV VIDEO: DUPA UN SCANDAL…

Incendiu de vegetație in apropiere de Drumul Sf. Ioan. Pompierii intervin cu forțe sporite. Miros puternic de fum resimțit in oraș.

09:36, 10.04.2024 - Pompierii clujeni intervin cu forțe sporite pentru stingerea unui incendiu de litiera in apropiere de Drumul Sf. Ioan din Cluj-Napoca. Mirosul de fum este resimțit puternic in cateva cartiere din oraș.

Cum sa scapi de mirosul neplacut al muraturilor: Soluția ideala pentru a nu deranja vecinii

00:36, 02.04.2024 - Vrei sa arunci muraturile, fara a deranja vecinii? Avem o soluție ideala pentru tine, indiferent daca locuiești la bloc sau la casa. Este nevoie doar de un singur ingredient pe care sa-l adaugi in muratura de varza pentru a neutraliza mirosurile neplacute. Iata cum sa procedezi. Chiar daca nu este…

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.

Cum a ajuns o femeie de 87 de ani din Ialomița dealer de droguri

17:50, 01.03.2024 - O femeie de 87 de ani din județul Ialomița este acuzata de trafic de droguri dupa ce polițiștii au descoperit ca facea parte dintr-un grup infractional coordonat din inchisoare de catre nepotul femeii.

Istoric clujean, reclamat de vecini pentru ca are prea multe… CARȚI!

15:05, 25.02.2024 - Un istoric și cercetator clujean a fost reclamat de vecini la asociația de proprietare pentru ca are prea multe carți, fiind, in opinia reclamanților, un pericol pentru tot bloclul. Mai exact, istoricul și cercetatorul, Daniel Iancu, a fost reclamat de vecinii sai din centrul orașului pentru ca are…

Caz infiorator. O femeie a ținut cadavrul fratelui ei in casa timp de 5 ani! A dormit langa el in fiecare noapte

13:40, 19.02.2024 - Un caz cutremurator zguduie liniștea orașului Geelong din Australia, unde o femeie a trait timp de cinci ani intr-o casa plina de groaza, pastrand in locuința cadavrul fratelui sau. Vecinii și autoritațile au fost șocați sa descopere ca aceasta a dormit langa trupul neinsuflețit in fiecare noapte.

Un tanar de 29 de ani, condamnat la detenție pe viața: A omorat cu bestialitate o femeie

13:00, 07.02.2024 - Un barbat de 29 de ani a fost condamnat la detenție pe viața, pentru un omor comis la Ungheni. Sentința de condamnare a acestuia a devenit definitiva, dupa ce Curtea de Apel a respins apelul avocaților. Pana la comiterea acestei crime, tanarul a mai ispașit o pedeapsa pentru omor.


Ce parere ai despre aceasta stire?