Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie care a lucrat ca medic în Suceava, omorâtă în Marea Britanie de propriul fiu

Publicat:

O femeie in varsta de 51 de ani despre care ziarele britanice spun ca a lucrat ca medic in Suceava a fost gasita moarta in casa in care locuia. , cunoscuta si ca , fosta , a fost descoperita moarta alaturi de partenerul de viata, , un barbat de 71 de ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie gasita moarta, legata de un copac intr-un cimitir. Motivul pentru care iubitul ei a ucis-o

19:40, 09.05.2024 - Reyna Hernandez, din Washington, a fost gasita fara viața intr-un cimitir din Mexic, in martie, la cateva zile dupa ce prietenii ei și familia au dat-o disparuta, conform People.Iubitul ei, Louie Hernandez, in varsta de 61 de ani, este acum acuzat de crima.

Surpriza uriașa pentru o femeie: A mers la medic și a aflat ca figureaza moarta

21:25, 04.05.2024 - O femeie care s-a prezentat la o scanare la spital doar pentru a i se spune ca a murit deja a cerut o explicație, noteaza BBC.Personalul Spitalului Bridlington i-a spus lui Susan Johnson, conform inregistrarilor lor, ca era moarta de patru luni.

SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa

22:46, 18.04.2024 - Joi, 18 aprilie 2024, in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa first appeared on Informatia Zilei .

O femeie injecta de 2 ani acid hialuronic pacientelor deși nu este medic

09:05, 16.04.2024 - O femeie injecta de 2 ani acid hialuronic pacientelor deși nu este medic, a fost prinsa si acum este cercetata de polițiști. The post O femeie injecta de 2 ani acid hialuronic pacientelor deși nu este medic appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

La 6 ani și-a creat propriul canal YouTube pentru vegetarieni

17:30, 24.02.2024 - Un baiat de șase ani, vegetarian, și-a lansat un canal de YouTube, deoarece „in curand, nu vor mai exista animale”. Bodhi, care locuiește langa Norwich, Marea Britanie, nu a mancat niciodata carne și promoveaza dieta bazata pe plante.

O femeie de 35 de ani, data disparuta de familie, a fost gasita moarta din cauza frigului, pe un camp

11:51, 19.02.2024 - O femeie de 35 de ani din localitatea damboviteana Butimanu, data disparuta de cateva zile de familie, a fost gasita moarta pe un camp, decesul survenind, cel mai probabil, din cauza frigului, informeaza, luni, IPJ Dambovita.

Crima infioratoare in comuna Ibanești: o femeie a fost omorata cu toporul de amantul ei. Cel care a aflat primul a fost concubinul

17:40, 12.02.2024 - TERIBIL… Caz ingrozitor in satul Manzați din comuna Ibanești! O femeie in varsta de 42 de ani a fost ucisa cu bestialitate, se pare de amantul ei. Cristina traia de mulți ani intr-o relație de concubinaj cu Gheorghe Furcoi, insa intre ei certurile erau la ordinea zilei. Dupa ultima cearta de ieri, Cristina…

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.


Ce parere ai despre aceasta stire?