Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O delegație a ONU va vizita Coreea de Nord, pentru a evalua pagubele făcute de inundațiile devastatoare (VIDEO)

Publicat:

O echipa a Organizației Națiunilor Unite va vizita, incepand de marți, Coreea de Nord, pentru a evalua pagubele cauzate de recentele inundații din aceasta țara, in vederea alcatuirii unui plan de ajutor. Echipa aceasta este cea mai importanta delegatie care sa viziteze statul de la venirea la putere a noului lider, -un, acum șapte luni.

Vizita vine in urma unei intalniri dintre reprezentanții ONU și ai Coreei de Nord de luni, unde Pyongyangul a prezentat evaluarile daunelor, a relatat Christopher de Bono, oficial al ONU, citat de Reuters.

Coreea

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Sud anunta ca planuieste sa ajunga pe Marte pana in 2045 si inaugureaza prima sa agentie spatiala

15:50, 30.05.2024 - Coreea de Sud planuieste sa ajunga pe Marte pana in 2045 si sa investeasca pana atunci 100 de trilioane de woni (72,6 miliarde de dolari) in explorarea spatiala, a spus joi presedintele Yoon Suk Yeol cu prilejul lansarii primei agentii spatiale din aceasta tara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Kim Jong-un ar putea fi asasinat dupa discuțiile secrete dintre SUA și Coreea de Sud - analiști militari ruși

05:11, 19.05.2024 - Intalnirea dintre reprezentanții Operațiunilor Speciale din Coreea de Sud și SUA de la sfarșitul acestei luni este programata „pentru a discuta modalitați de imbunatațire a capacitaților speciale de razboi pe fondul amenințarilor Coreei de Nord”, a declarat marți ministerul apararii din Seul, potrivit…

General american: Rusia nu are forțe suficiente pentru o strapungere majora in Ucraina

21:30, 16.05.2024 - Rusia nu are forte suficiente pentru a reusi o strapungere majora in ofensiva pe care o desfasoara in prezent in Ucraina, a estimat joi generalul american Christopher G. Cavoli, comandantul suprem al fortelor aliate in Europa (SACEUR), potrivit AFP si Reuters.

A murit 'Goebbels al Coreei de Nord', unul din cei mai vechi oficiali ai dinastiei Kim

08:05, 08.05.2024 - Unul dintre cei mai longevivi oficiali din Coreea de Nord, Kim Ki Nam, care a condus aparatul de propaganda al statului și a contribuit la construirea cultelor personalitații in jurul celor trei lideri dinastici ai țarii, a murit marți la virsta de 94 de ani, a anunțat agenția oficiala de presa KCNA,…

Nord-coreenii au fost obligati sa-i jure credinta liderului Kim Jong Un, de ziua sa. Semnificația acestui ordin

10:01, 06.05.2024 - Juramintele de credinta au fost depuse pe 8 ianuarie, in ziua in care se crede ca a fost cea de-a 40-a aniversare a liderului Kim Jong Un, potrivit Institutului de Dezvoltare a Sudului si Nordului (SAND), o organizatie cu sediul la Seul, relateaza Reuters, citata de News.ro.Este pentru prima data de…

Escaladeaza conflictul dintre Rusia și Coreea de Sud: 'Este un gest neprietenesc și vor raspunde la timpul cuvenit'

01:05, 05.04.2024 - Rusia considera decizia Coreei de Sud de a impune sanctiuni impotriva unor persoane fizice si entitati ruse drept un gest neprietenesc si va raspunde la timpul cuvenit, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, potrivit Reuters.

Kim Jong Un a supervizat testarea unei noi rachete hipersonice și a laudat „superioritatea absoluta” a Coreei de Nord

09:05, 03.04.2024 - Coreea de Nord a testat cu succes o noua racheta hipersonica, cu combustibil solid, cu raza medie si lunga de actiune, a anuntat miercuri presa de stat KCNA. Kim Jong Un a supervizat și laudat lansarea, potrivit Reuters, informeaza News.ro.

Volodimir Zelenski cere sa funcționeze o noua ordine mondiala bazata pe reguli

22:50, 20.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut miercuri liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa “functioneze din nou”, opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia, relateaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Intr-o interventie video la o conferinta globala gazduita de Coreea…


Ce parere ai despre aceasta stire?