Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O celebră cântăreață a murit

Publicat:

Nascuta in mai 1922 in Philadelphia, si-a inceput cariera la un show de radio si a cantat cu trupe mari ca adolescenta. A interpretat cantece precum , I'd , ? sau a Lot.

A decis sa ia o pauza in 1950 din cauza unor probleme psihice. In 1954, a fost votata drept cea mai populara cantareata in sondaje realizate de Billboard si Variety.

Aceasta a murit in urma cu doua zile. avea 94 de ani.

Ascult-o aici pe !




Foto: mtv.com

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit celebra artista transgender Naomi

11:00, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Doliu in literatura mondiala: A murit o scriitoare nominalizata de mai multe ori la premiul Nobel

11:45, 02.04.2024 - Personalitate marcanta a literaturii de limba franceza, scriitoarea din Guadelupa Maryse Conde a murit in noaptea de luni spre marti, in somn, la spitalul din Apt (Vaucluse), a anuntat pentru AFP sotul ei, Richard Philcox. Nascuta la Pointe-a-Pitre la 11 februarie 1934, Maryse Conde a scris aproximativ…

Știrile Antena Stars. Cine este noul iubit al Alexandrei Stan. Ce afaceri are milionarul care a cucerit-o pe celebra cantareața / VIDEO

17:05, 19.03.2024 - Cine este noul iubit al Alexandrei Stan. Ce afaceri are barbatul care i-a pus inima pe jar celebrei cantarețe. Iata cu ce se ocupa milionarul belgian in brațele caruia și-a gasit vedeta fericiirea.

Tragedie in volei » Fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani

16:50, 04.03.2024 - Fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu a murit la 46 de ani. Federația Romana de Volei a anunțat azi ca duminica, 3 martie, fosta jucatoarea de volei s-a stins din viața. A murit Ruxandra Dumitrescu „Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu! O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara,…

Doliu in lumea cinematografiei: A murit o actrița cu o poveste de viața fabuloasa

13:00, 22.02.2024 - Actrita Micheline Presle, o personalitate a cinematografiei franceze, care a jucat in peste 150 de filme, inclusiv in cateva productii realizate la Hollywood, a murit miercuri la varsta de 101 ani, informeaza AFP. "Micheline a murit impacata, in Casa nationala a artistilor din Nogent-sur-Marne",…


Ce parere ai despre aceasta stire?