Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O bunicuță scrie istorie în pandemie. Cum se simte primul om care s-a vaccinat anti-Covid

Publicat:

Curajoasa batranica se numește și s-a vaccinat in . Femeia de 91 de ani iși sfatuiește semenii sa faca același lucru. was the first person anywhere in the world to receive the life-saving vaccine, exactly one year ago today. This is the moment just after she had received it. #JabTheMidlands pic.twitter.com/8h253spVYZ — NHS Midlands (@NHSMidlands) December 8, 2021 „Va rog! Va rog sa o faceți, trebuie sa o faceți pentru ca asta o sa va salveze viața, voua, prietenilor voștri și familiilor voastre. Oamenii nu ar trebui sa stea prea mult pe ganduri. Nu…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

"Un test de sange revolutionar ar putea detecta tuberculoza inainte ca simptomele sa apara

16:15, 24.03.2024 - Cea mai mortala boala infectioasa din lume, tuberculoza (TBC sau TB), ucide peste un milion de oameni in fiecare an. Oamenii de stiinta spun ca sunt aproape de a dezvolta un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc boala fara sa stie. Tuberculoza ramane un subiect…

Science Report: Natura nu s-a „vindecat” in timpul restricțiilor din timpul pandemiei COVID ● Un fenomen cosmic unic intr-o viața de om va putea fi observat in lunile urmatoare ● Oamenii iși pierd abilitatea de a digera plante

18:16, 19.03.2024 - Natura nu s-a „vindecat” in timpul restricțiilor din timpul pandemiei COVID ● Un fenomen cosmic unic intr-o viața de om va putea fi observat in lunile urmatoare ● Oamenii iși pierd abilitatea de a digera plante

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Ținta „Net Zero“ poluare

12:16, 11.03.2024 - Abordarea inegalitații este vitala pentru atingerea obiectivelor referitoare la poluare și ținta „Net Zero“, potrivit unui studiu publicat in Nature Climate Change. Autorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, cred ca inegalitațile limiteaza cine poate adopta in mod realist comportamente cu…

Optimizarea antrenamentelor: ce au elaborat oamenii de știința din Franța și Marea Britanie

23:20, 09.03.2024 - Oamenii de știința din Franța și Marea Britanie au dezvoltat un model matematic pentru a optimiza antrenamentele și a imbunatați rezultatele. La crearea modelului, experții au luat in considerare variabilitatea controlului motor și influența creierului asupra procesului de executare a mișcarilor. {{504568}}Datorita…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…


Ce parere ai despre aceasta stire?