Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O amprentă de bocanc veche de sute de mii de ani, descoperită în Africa de Sud

Publicat:

O amprenta de bocanc veche de 100.000 de ani a fost descoperita in Africa de Sud de catre oamenii de știința in timpul unui studiu de teren. Acest lucru schimba complet ideea despre stramoșii oamenilor. De exemplu, se poate presupune ca neanderthalienii care au locuit pe continent ar fi putut fi mult mai evoluați decit se credea. {{695595}}Potrivit oamenilor de știința, amprentele au fost ga

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Boala care se raspandește rapid. Avertismentul oamenilor de știința

09:06, 26.04.2024 - Peste jumatate din populatia lumii ar putea fi expusa riscului de a contracta boli transmise de tantari, cum ar fi malaria si febra dengue, pana la sfarsitul secolului, au avertizat oamenii de stiinta, relateaza joi DPA/PA Media. Expertii au declarat ca focarele de boli transmise de tantari, asociate…

Obiectul fascinant care graviteaza in jurul Lunii. Explicația oamenilor de știința

23:25, 11.04.2024 - NASA a fotografiat un obiect misterios, aproape in forma de glonț, pe linga Luna, recent, imagini fiind publicate de administrația spațiala la sfirșitul saptaminii trecute, noteaza Noi.md. Fotografiile, realizate de Orbiterul de Recunoaștere Lunara (LRO) al NASA, prezinta o linie subțire orizontala,…

O țara din Europa si-ar putea pierde toti ghetarii in 45 de ani. Avertismentul oamenilor de știința

07:06, 08.04.2024 - Austria si-ar putea pierde toti ghetarii in 45 de ani, a avertizat vineri Clubul sau alpin, in conditiile in care doi dintre ghetarii din tara s-au micsorat anul trecut cu peste 100 de metri, informeaza AFP, citata de Agerpres.

O noua cauza a leziunilor pulmonare descoperita de oameni de știința

22:55, 05.04.2024 - Oamenii de știința britanici au identificat o cauza fundamentala a daunelor provocate de astm. Cercetarile lor arata ca celulele care captușesc caile respiratorii sunt deteriorate semnificativ in timpul unui atac.

Apare Sfantul Graal al energiei: 'Soarele artificial' a doborat un record și face furori in lumea oamenilor de știința / VIDEO

08:01, 02.04.2024 - Oamenii de știința din Coreea de Sud au anunțat un nou record mondial pentru perioada in care au susținut temperaturi de 100 de milioane de grade Celsius - de șapte ori mai calde decat nucleul soarelui - in timpul unui experiment de fuziune nucleara, in ceea ce spun ei ca este un pas important inainte…

O specie de urși panda alb-maro traiește in munții Chinei. Cum au aparut, potrivit oamenilor de știința

10:40, 25.03.2024 - Panda uriaș este, fara indoiala, una dintre cele mai recunoscute și adorate specii din lume datorita colorației sale distinctive alb-negru. Cu toate acestea, exista o mana de panda uriași care nu sunt de culoare alb-negru.

Este filozofia inutila oamenilor de știința?

20:05, 27.02.2024 - Faimosul fizician american Richard Feynman este creditat cu maxima: „Filozofia științei este la fel de utila oamenilor de știința, precum este ornitologia pasarilor”. Cand am dat de ea prima data, am fost instantaneu atins de condescendența... Toți marii ganditori iși au pacatele lor, la urma urmelor…

O noua specie de anaconda, descoperita in America de Sud

05:21, 21.02.2024 - Anacondele verzi sint cei mai grei și unii dintre cei mai lungi șerpi din lume. Ele traiesc in principal in riuri și zonele umede din America de Sud. Un nou studiu a schimbat percepția oamenilor de știința despre aceste reptile, deoarece se pare ca anacondele verzi se impart in doua specii diferite…


Ce parere ai despre aceasta stire?