Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O adolescentă a murit după ce și-a pus singură piercing în sprânceană

Publicat:

Pentru ca parinții au refuzat sa o lase sa iși puna piercing, de Sousa și-a rugat o prietena sa o ajute și și-a dat gaura in spranceana acasa. Dupa trei zile, ochii fetei s-au umflat și a fost dusa la spital. A intrat de patru ori in stop cardio-respirator și timp de o saptamana a stat conectata la aparate pentru a putea respira. Starea de sanatate a adolescentei s-a agravat insa și a decedat. Potrivit medicilor, daca ar fi supraviețuit, fata risca sa iși piarda vederea, potrivit noticias.r7.com.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul MAE dupa ce un roman a murit și alți doi au fost raniți intr-un atac din Congo. Cine sunt victimele

10:35, 16.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a facut public faptul ca trei romani au fost victimele unui atac sangeros care a avut loc in Congo. Starea de securitate in aceasta țara s-a degradat rapid in ultimele zile. Un roman a murit și alți doi au fost raniți intr-un atac din Congo Așadar, trei romani, victime…

O adolescenta de 17 ani a murit in accidentul provocat de prietenul ei de 19 ani

10:25, 13.05.2024 - O adolescenta de 17 ani a murit in accidentul provocat, azi noapte, de prietenul ei de 19 ani, pe DN 59 A, in județul Timiș, potrivit debanat.ro. Tanarul, de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59 A dinspre Timișoara inspre localitatea Beregsau Mare. Intr-o curba la stanga a pierdut controlul asupra…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Cine este Sara, adolescenta care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool / VIDEO

22:35, 07.04.2024 - Cine este Sara, adolescenta de 15 ani care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool și ar fi fost la o petrecere la verișoara ei. Ce au spus apropiații despre tragedie.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

O eleva si-a spart capul dupa ce cazut pe scarile liceului

18:05, 02.04.2024 - O eleva de 16 ani din Dorohoi a ajuns la spital rani grave, dupa ce a cazut pe scarile liceului. Fata a cerut voie sa mearga la toaleta in timpul orelor, insa pe scari si-a pierdut echilibrul si a cazut.  Adolescenta i-a spus paznicului, care i-a sarit in ajutor, ca nu s-a lovit foarte tare, asa ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?