Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuțu Cămătaru și-a sărbătorit ziua de naștere. Tzancă Uraganu i-a cântat celebrului interlop / VIDEO

Publicat:

Nuțu Camataru și-a sarbatorit ziua de naștere, așa ca a marcat acest moment cum se cuvine, caci a intreținut atmosfera la petrecerea data in cinstea cunoscutului interlop. Manelistul a postat și un mesaj pentru Nuțu Camataru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, intr-o situație disperata, din cauza problemelor de sanatate din familia lor: „Fara sa știm...”. Cei doi spera intr-o minune / FOTO

23:45, 24.04.2024 - Tzanca Urganu și Alina Marymar nu trec prin cea mai buna perioada, dupa ce un membru din familia lor se confrunta cu probleme de sanatate grave. Manelistul a anulat botezul fiului, eveniment care trebuia sa aiba loc pe 14 mai din acest motiv. Cei doi au fost inclusiv la un preot pentru a se ruga și…

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Știrile Antena Stars. Nuțu Camataru, zi de naștere cu fast. Florin Salam i-a cantat toata noaptea / VIDEO

22:00, 08.04.2024 - Nuțu Camataru și-a organizat ziua de naștere cu mare fast. A implinit 60 de ani, iar nume grele din showbizul romanesc i-au fost alaturi. Florin Salam a intreținut atmosfera și s-a asigurat ca toți invitații se afla pe ringul de dans.

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Nicolae Guța și Tzanca Uraganu au cantat impreuna, din nou, dupa mulți ani. Manelistul a pus punct speculațiilor: „Mai lasați imbarligaturile”

16:40, 02.04.2024 - Pe langa faptul ca sunt colegi de breasla, Nicolae Guța și Tzanca Uraganu sunt și buni prieteni. Dovada ca relația dintre cei doi este buna a venit de curand, atunci cand au cantat impreuna, pe TikTok, in contextul in care toata lumea a crezut ca au ceva de imparțit.

Xtra Night Show. Primele declarații ale lui Tzanca Uraganu, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul: „Cine va mai face asta...” / VIDEO

07:50, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu are din nou probleme cu oamenii legii! Manelistul a ajuns la secția de poliție, dupa ce a fost prins cu bani falși. Iata primele declarații ale artistului, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul.

Tzanca Uraganu tuna și fulgera la adresa reprezentanților unei companii de telefonie mobila: „Ii voi da in judecata”. Ce l-a scos din sarite pe manelist / FOTO

23:35, 12.02.2024 - Tzanca Uraganu le-a declarat „razboi” reprezentanților unei companii de telefonie mobila. Manelistul susține ca s-a trezit de nenumarate ori in situații neplacute din cauza firmei respective și are de gand sa acționeze pe cale legala, dupa ultima intamplare.

Sanziana Negru și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsa caștigatoarea de la America Express de iubitul ei, Ștefan Floroaica / FOTO

22:35, 12.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Sanziana Negru. Caștigatoarea de la America Express a implinit 38 de ani și și-a petrecut aniversarea, evident, alaturi de iubitul ei, Ștefan Floroaica. Gestul romantic pe care l-a facut actorul pentru partenera lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?