Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Numărul virozelor respiratorii crește la Constanța. Ce sfaturi dau specialiștii

Publicat:

Cabinetele medicilor mustesc de pacienți în aceste zile. Copii, batrâni ori parinți au venit sa ceara ajutorul medicului dupa ce au racit.

Acuza stari febrile, nas înfundat și dureri în gât. Diferențele de temperatura genereaza, mai ales în sezonul rece, viroze și raceli, spun medicii.

Specialiștii ne sfatuiesc sa evitam zonele aglomerate, sa nu trimitem copiii raciți la școala, sa ne imunizam chiar și acum și sa consumam multe fructe și legume.

Batrânii apeleaza cel mai adesea la tratamente naturiste. Usturoiul este cunoscut ca…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu mai depozita ceapa și usturoiul așa. De asta mucegaiesc repede, cum sa reziste de doua ori mai mult

09:25, 07.04.2024 - Pentru majoritatea dintre noi poate parea evident sa pastram ceapa și usturoiul in frigider, dar acest lucru face ca aceste legume sa se strice rapid. Specialiștii vin și spun „nu mai depozita ceapa și usturoiul așa”, dar și de ce mucegaiesc repede, și ce sa facem sa reziste de doua ori mai mult. Ceapa…

Care au fost ultimele cuvinte ale tinerei gravide din Bacau. Maria a murit cu zile, acuza familia: „Mi s-au uscat buzele”

12:06, 03.04.2024 - Maria, gravida din Bacau care a murit in Spitalul Județean de Urgența, a avut parte de un sfarșit sfașietor. A ajuns in stare grava, situația s-a complicat și mai tare dupa ce a trecut printr-o intervenție, iar familia spune ca a fost lasata in agonie de catre medici. Care au fost ultimele cuvinte ale…

Moaștele Sfantului Pantelimon, aduse la bolnavii și cadrele medicale din SJU Buzau

10:25, 05.03.2024 - Racla cu moaștele Sfantului Mucenic Pantelimon, ocrotitorul medicilor și tamaduitor al bolnavilor, a fost adusa la capela unitații spitalicești, astfel incat pacienții și cadrele medicale sa se poata ruga și sa atinga cinstitele moaște.   Au fost momente de mare emoție spirituala pentru pacienții internați…

Schimbarile RCA i-ar putea „arde la buzunar” pe șoferi: Unele propuneri ASF ar crește prețurile și ar avantaja asiguratorii - acuza COTAR

14:46, 04.03.2024 - Șoferii iși vor pierde reducerea de 50% din prețul RCA daca nu iși reinnoiesc polița in 30 de zile de la expirarea acesteia sau daca vor primi amenzi de circulație, inclusiv pentru parcarea in locuri interzise, iar suspendarea RCA va fi permisa doar daca mașina nu va staționa pe domeniul public, in…

Un anestezist timișorean „spulbera" cele mai comune mituri despre pregatirea preoperatorie

12:00, 03.03.2024 - Informarea este unul din pașii esențiali pentru ca pacientul sa fie liniștit atunci cand trebuie sa treaca printr-o intervenție chirurgicala. Specialiștii spun ca e importanta examinarea de dinainte de operație pentru ca anestezia sa poata fi facuta in concordanța cu fiziologia pacientului și cu istoricul…

Plantele de apartament pe care le poate creste oricine. Nu sunt sensibile si nu au nevoie de multa apa

21:25, 26.02.2024 - Iți place sa fii inconjurat de „verde”, dar gradinaritul nu este punctul tau forte? Specialiștii au creat un mic ghid, o lista utila de care ar trebui sa ținem cont mereu inainte de a face o noua achiziție de la florarie. Afla, din randurile de mai jos, care sunt plantele de apartament pe care le […]…

Planuri de reluare a proiectelor și o bucatarie electrica noua la SJU Piatra-Neamț

17:05, 16.02.2024 - In conferința de presa a PSD Neamț de astazi, 16 februarie, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, coordonator al PSD Piatra-Neamț (inca membru PMP), a vorbit despre planurile existentepentru Spitalul Județean de Urgența. Dragoș Chitic nu a punctat lucruri concrete care s-ar fi facut in spital,…

80% din bolnavii de Alzheimer raman nediagnosticați in Romania

00:21, 06.02.2024 - Boala Alzheimer este mult subdiagnosticata in Romania, semnaleaza Societatea Romana Alzheimer, potrivit unui amplu documentar prezentat de Hornews. In plus, diagnosticarea adecvata a acestui tip de demența poate dura chiar și trei ani de la debutul simptomelor. Asta pentru ca este nevoie de o abordare…


Ce parere ai despre aceasta stire?