Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu toti barbatii cauta perfectiunea la o femeie. Iata cateva defecte care ii atrag pe masculi

Publicat:

Sani mici
Nu spunem ca barbatii nu suporta sanii mari. Dar asta nu inseamna ca nu ne plac si sanii mici. Sanii mici sunt adorabili fiindca arata senzational intr-un decolteu adanc; in plus, daca nu e prea frig, desigur, n-au nevoie de sutien.

Vezi si: Modeleaza-ti singura nasul
 
 Aspect neingrijit
Din nou, nu pot sa sustin ca nu ne plac femeile cu o manichiura impecabila si coafura proaspat aranajata. Insa marturisesc ca s-a intamplat sa ma aflu in preajma unor femei cu parul ciufulit si unghiile fara oja si… am fost surprins placut de felul…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie muscata de doi caini. Politistii au deschis un dosar penal și il cauta pe proprietarul animalelor

13:25, 21.05.2024 - O femeie de 38 de ani a fost muscata de doi caini de rasa, sambata, in timp ce se afla la lucru, la un local public din localitatea Ludus, politistii facand actualmente cercetari intr-un dosar penal privind neluarea masurilor de prevenire a atacului canin de catre proprietarul animalelor.

(foto) O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tanar, a caștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina

12:56, 25.04.2024 - Alejandra Marisa Rodriguez, avocata și jurnalista in varsta de 60 de ani, din Buenos Aires, a caștigat de curand titlul de Miss Buenos Aires și astfel s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina, scrie digi24.ro .

Acces Direct. O femeie iși cauta fiica disparuta! Lamaița crede ca fata ei a fost rapita: „Are doi copilași” / VIDEO

18:05, 17.04.2024 - O femeie nu știe ce sa mai faca pentru a da de urma fiicei sale! Lamaița crede ca fata ei, care a disparut, ar fi fost rapita. Ea are acasa doi copilași mici. Ce a marturisit mama ei, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Avertismentul Politiei Romane la ofertele inselatoare din mediul online: „Cand, la final, primesti doar apa pentru flori, inseamna ca ai fost… pacalit”

18:35, 08.04.2024 - Politia Romana transmis, luni, un avertisment cu privire la ofertele inselatoare de investitii din mediul online si recomanda verificarea cu atentie a companiilor si a anunturilor inainte de a investi.Poliția Romana recomanda romanilor sa verifice anunțurile de pe internet care indeamna la investiții."Fii…

O femeie a fost amenințata ca va fi data afara din avion pentru ca i se vedea forma sanilor prin tricou. „Sanii nu sunt arme de razboi”

11:35, 30.03.2024 - O pasagera amenintata cu debarcarea dintr-un avion pentru ca nu purta sutien sub un tricou a denuntat o „umilire” discriminatorie si a cerut o intalnire cu patronul companiei aeriene americane Delta, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Marcel Ciolacu: „Femeile conduc mai bine o companie decat barbații. ANAF nu are ce cauta acolo”

20:35, 06.03.2024 - „Ca premier al Romaniei, asta este una dintre cele mai bune vești. Daca am avea inca pe atatea companii inființate și administrate de romance cred ca țara noastra ar avea șansa sa produca cea mai mare creștere economica din Europa.Am șansa de a fi alaturi de adevarata mina de aur a economiei romanești…


Ce parere ai despre aceasta stire?