Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai ştii ce mănânci! Testul care demonstrează că untul pe care l-ai cumpărat este natural şi nu plin de grăsimi vegetale

Publicat:

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de faptul ca produsele din comert sunt pline de aditivi, de chimicale si tot felul de alte substante daunatoare organismului, iar medicii trag un puternic semnal de alarma. Acestea pot provoca boli extrem de grave, cancerul fiind cel mai comun

Sanatatea ne este pusa în pericol în fiecare zi, mai ales daca nu stim sa ne ferim de produsele pline de chimicale. Unul dintre cele mai falsificate este untul. Iata cum îti poti da seama daca este natural sau nu.

Untul este cel mai bine imitat de margarina pe baza de…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desert racoros cu piersici. Este perfect in zilele de vara, alaturi de o limonada cu gheața

13:40, 18.06.2024 - Ingrediente pentru desertul cu piersiciPentru a prepara acest desert delicios, veți avea nevoie de urmatoarele ingrediente simple:Piersici proaspete: Alegeți cinci piersici bine coapte și suculente pentru gustul lor dulce și aromat.Zahar: Pentru a intensifica dulceața fructelor. Nu mult, doar 50 de…

Puștiul minune cumparat de Real Madrid l-a egalat pe legendarul Pele! Ce record a stabilit in testul cu Mexic

14:06, 10.06.2024 - Endrick (17 ani), varful de atac al naționalei Braziliei, a reușit golul victorios in amicalul cu Mexic (3-2) jucat in Statele Unite și a ajuns la trei meciuri la rand in care a marcat in tricoul Selecao. Viitorul star al lui Real Madrid, cumparat cu 47,5 de milioane de euro de la Palmeiras, mai punctase…

Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși

22:10, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…

Care este cea mai buna faina pentru cozonac? Multa lume nu știe și face o mare greșeala care strica aluatul definitiv

22:10, 25.04.2024 - In ultimii ani, firmele de morarit și panificație au scos pe piața o multitudine de tipuri de faina, in funcție de produsele pe care doriți sa le gatiți, astfel incat puteți gasi gata ambalata faina pentru cozonac, biscuiți, foitaj, semialba, alba, neagra.Cea mai buna faina pentru cozonac. Categorii…

Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși

16:20, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…

Idei simple de decor pentru masa de Paște. Cum aranjezi totul cu stil

13:51, 25.04.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt ideile pe care le puteți lua in considerare, atunci cand va doriți sa decorați frumos, masa de Paște.Decor de masa cu elemente din ceramicaO prima idee de luat in calcul atunci cand vine vorba despre decorul mesei pentru Paște, este reprezentata și de adaugarea…

Cum sa aplici fondul de ten cu acoperire mare pentru un finish natural

15:05, 22.04.2024 - ​​​​​​​Multe femei pun mare accent pe modul in care arata și se prezinta, iar machiajul este o soluție care asigura tenului aspect proaspat, revigorant. Produsele cosmetice au rolul de a proteja pielea, imbatranesc procesul de imbatranire, ascund imperfec

Pericolul branzeturilor și lactatelor de post, semnalat de Mihaela Bilic: "Deschideți ochii și evitați!"

12:26, 22.03.2024 - Mihaela Bilic a atras atenția asupra unui aspect de mare importanța legat de consumul de branzeturi și lactate vegetale, subliniind pericolul pe care acestea il reprezinta pentru sanatatea noastra. Intr-o postare recenta pe platformele online, reputata nutriționista a lansat un avertisment clar, invitandu-ne…


Ce parere ai despre aceasta stire?