Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu degeaba i s-a făcut un test de sarcină în direct! O concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu se mai oprește din îngrășat!

Publicat:

Liliana din se împlinește pe zi ce trece! Deși atunci când a venit în emisiune, putea concura cu brio cu orice model de pe podium, acum, la șapte luni de atunci, s-a îngrașat foarte mult.

De altfel, concurenta de la &"Mireasa pentru fiul meu&" a început sa ia proporții din prima luna dupa ce a intrat în competiția matrimoniala. Înca de atunci telespectatorii au început sa se întrebe daca nu cumva Liliana este însarcinata. Banuieli care au bântuit-o și pe frumoasa fata!

Concurenta a…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a postat Natalia de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminata in gala de vineri: „M-am simțit in plus”. I-a acuzat pe unii concurenți ca vor celebritate

09:40, 20.05.2024 - Natalia a fost eliminata in gala de vineri de la Mireasa. Concurenta spune ca, deși a intrat in casa cu gandul de a-și gasi pe cineva, a conștientizat ca este mai bine ca a parasit competiția. Vineri, trei concurenți nu și-au dorit sa iși ia ramas bun de la ea.

Reality show-ul matrimonial Mireasa, editie speciala de Paste. Maria Carneci petrece a doua zi de Paste in casa Mireasa

14:51, 02.05.2024 - De Sarbatoare, echipa Mireasa le-a pregatit telespectatorilor o editie speciala a reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurentii aflati in cursa pentru marele premiu in valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregatiri pentru sarbatorile pascale, pe care le vor petrece impreuna in casa.…

Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Liviu și Delia au intrat in direct dupa ce au lipsit in timpul emisiei. Ce au transmis de ziua lor

17:20, 01.05.2024 - Liviu și Delia au implinit o luna de relație. Cei doi au caștigat task-ul „Mare ate cheama la ea!” și au fost chiar de ziua lor aniversara la mare. Cei doi au anunțat ca din cauza aglomeranției din trafic nu au putut ajunge la emisiune, insa se bucura de timpul pe care il petrec in afara casei Mireasa.

Carnea de miel la mare cautare in macelariile turdene!

14:55, 24.04.2024 - In aceasta perioada cu siguranța carnea de miel este cel mai cautat produs din macelariile turdene. Prețurile insa nu sunt deloc mici. Cel mai ieftin am gasit carnea de miel la 45 de lei/kg. Se cumpara insa și la 50 sau 55 de lei.kg. Unele carmangerii aveau in oferta și cotlet de oaie la 35 de lei kg,…

Mireasa. Maria și Ștefan, discuții in contradictoriu. Concurenta este nemulțumita de comportamentul iubitului: ”Nu aveai niciun stres” / VIDEO

23:01, 04.04.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa, dar au aparut mici probleme intre ei. Cei doi au avut numeroase discuții in contradictoriu, dupa ce concurenta a fost deranjata de atitudinea iubitului.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Mireasa - Capriciile iubirii. Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platou! Concurenta, emoționata: „Chiar m-am suparat...” / VIDEO

23:50, 20.03.2024 - Moment emoționant in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii! Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platoul de televiziune. Concurenta s-a bucurat mult sa ii revada pe cei dragi. Iata cum a reacționat.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?